Nagy fogás lehet a Videotonnál: A 44-szeres válogatott kiszemelt Neymart sem kímélte

Portugál sajtóhírek szerint védekező középpályást hozna a fehérvári gárda a Sporting Lisszabontól. A több mint 2 millió euróra taksált játékos elégedetlen a helyzetével és váltana.
Dudás Gábor 2018. január 17., szerda 17:15
Portugál sajtóhírek szerint védekező középpályást hozna a fehérvári gárda a Sporting Lisszabontól. A több mint 2 millió euróra taksált játékos elégedetlen a helyzetével és váltana.
Szerző: Dudás Gábor 2018. január 17., szerda 17:15

Huszti Szabolcs megszerzése után újabb komoly igazolást hajtana végre a bajnoki címre hajtó Videoton: Portugáliában jelent meg a hír, mely szerint a fehérváriak a Sporting Lisszabon 44-szeres szerb középpályását, Radosav Petrovicot szemelték ki maguknak.

Az A Bola cikke szerint Petrovic elégedetlen a helyzetével a listavezetőnél - 2016 érkezése óta összesen egy bajnokin játszott, de 2017 egy részét kölcsönben, a Rio Ave csapatánál töltötte - és ő maga is szívesen váltana, mivel szeretne bekerülni a szerb válogatott nyári vb-keretébe.

Ugyanakkor másfél éve hosszútávú, 4 éves kontraktust írt alá az Oroszlánokkal, azaz feltehetően fizetni is kellene a játékosért, a Sporting újabb kölcsönadásban nem gondolkodik. Viszont a cikk szerint 2-2,5 millió eurót is elkérhet a játékosért, ami magyar szinten mondhatni megfizethetetlen összegnek számít, ám a lap szerint nem kizárt, hogy mégis meg tudnak majd egyezni a felek.

Petrovic a Partizan Belgrádban lett ismert játékos - itt három évet szerepelt -, de volt a Blackburn és a Dinamo Kijev játékosa is. Belgrádban arra is akadt példa, hogy ő maga döntse el a Crvena Zvezda elleni derbit (2010-ben).

Háromszoros szerb és egyszeres ukrán bajnoknak mondhatja magát, de 30 mérkőzést játszott már a BL-ben és az EL-ben is. A válogatottban pedig többek között a brazilok ellen is pályára lépett, és hogy a keménységért sem megy a szomszédba, azt a Neymarral szembeni szabálytalansága is mutatja.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Siófok
Vukmir távozott, megvan az utódja
Dragan Vukmir távozott a Siófok vezetőedzői posztjáról, utódja a legutóbb Ajkán dolgozó Jeney Gyula lett.
Kisvárda
Figyelmeztetés a légiósoknak
Az NB I-es klub egy jogi szakértőn keresztül adott ki hivatalos közleményt a légiósok helyzetével kapcsolatban.
Paksi FC
Ötvös Bence
A Paks is érdeklődik a Kisvárda nyáron lejáró szerződésű játékosa, Ötvös Bence iránt. (Nemzeti Sport)
Tovább az összes átigazoláshoz