Videó: Hatmeccses eltiltást ért a játékvezető meglökése az NB II-es bajnokin - fegyelmi határozatok

Hat bajnokira szóló eltiltást kapott a játékvezetőt meglökő csákvári játékos, Sejben Viktor, míg a pályára vizesflakont dobó fehérvári kapusedzőnek, Brockhauser Istvánnak egy meccset kell kihagynia.
Csakfoci Admin 2020. augusztus 18., kedd 21:26
Hat bajnokira szóló eltiltást kapott a játékvezetőt meglökő csákvári játékos, Sejben Viktor, míg a pályára vizesflakont dobó fehérvári kapusedzőnek, Brockhauser Istvánnak egy meccset kell kihagynia.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. augusztus 18., kedd 21:26

Egy NB II-es piros lappal kapcsolatban hozta a keddi ülés legszigorúbb határozatát az MLSZ Fegyelmi Bizottsága. A Csákvár játékosa, Sejben Viktor az indoklás szerint hátulról két kézzel meglökte a játékvezetőt csapata Ajka elleni mérkőzésén, amiért hat bajnokira szóló eltiltást kapott.

A felvétel szerint az ajkai kapus kirúgását "blokkolta le" Sejben, ami után a labda a kapuba jutott, Hanyecz Bence játékvezető viszont közvetett szabadrúgást ítélt az ajkaiak javára. Ezt követően rohamozták meg a csákvári futballisták a bírót, akit a szóbeli számonkérés mellett Sejben a jegyzőkönyv szerint meg is lökött. Ezután Hanyecz azonnali piros lapot mutatott fel, most pedig hatmeccses eltiltást rótt ki a vétkesre a fegyelmi bizottság.

Az NB I-ben a MOL Fehérvár FC kapusedzőjét, Brockhauser Istvánt állította ki a kispadról Bogár Gergő azért, mert egy flakont dobott a pályára, itt egy mérkőzésre szóló eltiltást kapott a vétkes.


Két klubot szurkolói pirotechnikahasználat miatt sújtott pénzbüntetéssel az MLSZ: a Paks egymillió, a Nyíregyháza 2,5 millió forintot fizethet.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Mohamed Ali Ben Romdhane
Tunéziában azt írják, hogy az Al Ahlyhoz igazolhat Mohamed Ali Ben Romdhane, honlapunk azonban úgy értesült, hogy a Fradinál egyelőre nem jelentkezett az egyiptomi csapat az üzlettel kapcsolatban.
ETO FC
Kuznyecov Szergej
Korábbi hírünknek megfelelően Kuznyecov Szergej lett a győriek új vezetőedzője.
ETO FC
Távozik a vezetőedző
Az NB II-ben szereplő ETO FC vezetősége szerződést bontott az első csapatot irányító Antonio Munozzal.
Tovább az összes átigazoláshoz