Véget érhet a Tokmac-sztori: A Fradi hamarosan bejelentést tehet egyik legjobbjáról - részletek

A csakfoci.hu információi szerint két komoly kérője maradt Tokmac Nguennek, és mindketten jobb anyagi feltételeket kínálnak, mégsem ez dönthet.
Budai László 2022. május 24., kedd 10:12
A csakfoci.hu információi szerint két komoly kérője maradt Tokmac Nguennek, és mindketten jobb anyagi feltételeket kínálnak, mégsem ez dönthet.
Szerző: Budai László 2022. május 24., kedd 10:12

A csakfoci.hu információi szerint akár már ma, kedden lezárulhat a Tokmac Nguen esetleges távozásával kapcsolatos történet.

Úgy tudjuk, jó eséllyel eldőlt, hogy a zöld-fehérek norvég klasszisa marad az együttesnél, és hamarosan bejelenthetik a szerződéshosszabbítását.

Az elmúlt napokban a játékost legélénkebben a török Besiktassal hozták szóba, török hírek szerint azonban a fizetésen nem tudtak megállapodni a felek. A Besiktas mellett a holland Feyenoordot, valamint japán és szaúdi lehetőségeket is írtak a futballista kapcsán.

Úgy tudjuk, két komoly kérője maradt a futballistának: a japán Nagoya Grampus, amely nagyon csábító anyagi feltételeket kínál Tokmacnak, valamint a török Besiktas, aki a japánok által kínált összegnél kevesebbet, de európai folytatást garantálna neki.

Az FTC elnöke, Kubatov Gábor a hétvégén azt nyilatkozta, hogy a hét közepéig lezárják Tokmac ügyét.

Információink szerint ez valóban így lesz, és bár anyagi szempontból mindkét előbb említett klub jobb kondíciókat ígért Tokmacnak, a Fradi vezetőinek nagy valószínűség szerint sikerült meggyőzniük a játékost, aki így továbbra is a bajnok és kupagyőztes együttest erősíti. Ezt pedig hamarosan be is jelenthetik. 

Olvastad már?
A Fradit is szóba hozták a 2 millió eurós, ifi BL-győztes csatárral - így áll az ügy
A csakfoci.hu információi szerint a Ferencvárosnál valóban szemmel tartják Juan José Pereát. A görög élvonalban 10 gólig és 3 gólpasszig jutó csatárnak német, holland és amerikai kérője is van.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Paksi FC
Ötvös Bence
A Paks is érdeklődik a Kisvárda nyáron lejáró szerződésű játékosa, Ötvös Bence iránt. (Nemzeti Sport)
Honvéd
William Gallas
A korábbi világklasszis védő, a francia William Gallas egyéni képzésért felelős edzőként dolgozik a Magyar Futball Akadémián.
Légiósok
Szalai Attila
A nyártól biztosan nem számítanak már Szalai Attila szolgálataira Freiburgban a Kicker szerint.
Tovább az összes átigazoláshoz