Visszatért a fiatal védő a Vasashoz, és megcélozta a válogatott keretet

Osváth Attila hét hónappal térdkeresztszalag szakadása után, a június 6-án kezdődő felkészülés során már teljes értékű edzésmunkát végezhet a Vasasnál. A fiatal védő egyből a válogatottat célozta meg.
Szerkesztő 2016. május 30., hétfő 19:40
Osváth Attila hét hónappal térdkeresztszalag szakadása után, a június 6-án kezdődő felkészülés során már teljes értékű edzésmunkát végezhet a Vasasnál. A fiatal védő egyből a válogatottat célozta meg.
Szerző: Szerkesztő 2016. május 30., hétfő 19:40

Osváth Attilának egy évvel korábban a bal csuklója eltört, amin három hete egy korrekciós műtétet hajtottak végre, ami tökéletesen sikerült. Pár napja már könnyített gipsz került kezére, így ez sem akadályozza, hogy részt vehessen az intenzív edzéseken a Vasasnál.
„Nem voltam nyaralni sehol. Otthon a szüleimnél tartózkodtam Balatonfüreden. Pihentem és minden nap intenzíven edzettem, hogy mind fizikailag, mind pedig mentálisan rendben legyek. Nagyon hiányzik már a az éles játék. Minden igyekezetemmel azon leszek, hogy meggyőzzem Oenning mestert, hogy hasznos tagja lehetek a csapatnak, és idővel visszaverekedjem magam először az U21-es, majd a felnőtt válogatottba” - nyilatkozta a játékos a Vasas honlapjának.

A fiatal szélső védő a múlt év októberében még tagja volt a Feröer-szigetek (október 8.) és Görögország (október 11.) elleni Eb-selejtezőkre készülő válogatott szűk keretének, majd 2015. október 24-i Újpest elleni idegenbeli mérkőzésünkön elülső és oldalsó térdkeresztszalag-szakadást szenvedett. A november 30-án elvégzett műtét jól sikerült, komplikáció nem lépett fel.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Szentlőrinc
Novák Zsombor/Mahler Gergő
Egy középcsatár és egy szélső támadó is érkezett a Szentlőrinchez: Novák Zsombor és Mahler Gergő már be is mutatkozott az MTK Budapest elleni bajnokin.
Diósgyőr
Caio Da Cruz
Távozott Diósgyőrből Caio Da Cruz, azaz az elmúlt szűk egy hónapban Kuznyecov Szergej edzéseit látogató fiatal brazil támadó most nem lesz a DVTK labdarúgója.
MTK Budapest
Vadnai Dániel
Az MTK Budapest szerződtette az NB I-es Mezőkövesd Zsóry FC-től Vadnai Dánielt, aki a 2007/08-as idényben bajnoki címet szerzett a fővárosi kék-fehérekkel.
Tovább az összes átigazoláshoz