Vasas: A Vidi ellen mutatott játékkal legyőzhető a mumus

A Vasasnak az előző szezonban nem ment a Haladás ellen. Remili Mohamed abban bízik, hogy szombaton este megszakad a sorozat.
Privacsek András 2017. szeptember 23., szombat 11:20
A Vasasnak az előző szezonban nem ment a Haladás ellen. Remili Mohamed abban bízik, hogy szombaton este megszakad a sorozat.
Szerző: Privacsek András 2017. szeptember 23., szombat 11:20

Remili Mohamed, a Vasas Videoton elleni találkozóján remek teljesítményt nyújtott. Az angyalföldiek csapatkapitánya hasonló játékot vár a piros-kékektől.

 - Nagyon bízom abban, hogy szombaton a Haladás ellen – amely csapat ellen nem sok sikert értünk el a közelmúltban – a gyengébb sorozatunk végre megszakad, és győztesen hagyhatjuk el a pályát – kezdte Remili a vasasfc.hu-nak. - Sajnos, tavaly a Haladás elleni három mérkőzésen 8 pontot veszítettünk, ami részben hozzájárult ahhoz, hogy bajnoki álmaink szertefoszlottak. Ebben a bajnokságban ezt a luxust nem szeretnénk megengedni magunknak. Ezért a Videoton elleni mérkőzéshez hasonló koncentrációval és küzdeni akarással szeretnénk pályára lépni szombaton este a Szusza stadionban. Minket a fehérváriak elleni győzelem egészséges önbizalommal ruházott fel. Ugyanakkor óvatosságra int, hogy a Haladás, egy hete legyőzte az Újpestet, úgy, hogy ellenfelüknek nagyon kevés helyzetet engedtek kialakítani. Azt várom a meccstől, hogy a szombathelyiek zártan próbálnak védekezni. Nekünk viszont ismét elő kell venni azt a kreatív futballt, amit a Videoton ellen sikerült bemutatnunk, és akkor sikerülhet feltörni a Haladás védekezését és föléjük kerekedhetünk.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Fortune Bassey
Cseh sajtóhírek szerint norvég vagy georgiai csapatba kerülhet Fortune Bassey, a Ferencváros 24 éves támadója.
Debreceni VSC
Szécsi Márk
Az NB I-ben szereplő Debreceni VSC 2025-ig meghosszabbította Szécsi Márk szerződését.
Kazincbarcika
Varga Attila
A Kazincbarcika a mai nappal felmentette a munkavégzés alól Varga Attila vezetőedzőt. Az új szakvezető személyéről a későbbiekben ad tájékoztatást a klub.
Tovább az összes átigazoláshoz