A Vasas újabb alapembere esett ki sérülés miatt

Kire Ristevski izomsérülése kiújult, így Kleisz Márk és Kulcsár Tamás mellett ő sem állhat a Vasas rendelkezésére a szombati, DVSC elleni mérkőzésen. Viszont Hangya Szilveszter már együtt edzett a csapattal a héten.
Budai László 2017. november 24., péntek 16:02
Kire Ristevski izomsérülése kiújult, így Kleisz Márk és Kulcsár Tamás mellett ő sem állhat a Vasas rendelkezésére a szombati, DVSC elleni mérkőzésen. Viszont Hangya Szilveszter már együtt edzett a csapattal a héten.
Szerző: Budai László 2017. november 24., péntek 16:02

Kire Ristevski a novemberi válogatott mérkőzések miatti bajnoki szünet előtt már kihagyott néhány meccset. Úgy tűnt, meggyógyult sérüléséből és a macedón válogatottban, valamint a múlt hétvégén a Mezőkövesd ellen már játszott. Azonban ismét fájdalmat érzett a combjában, így nem tudja végezni az edzéseket - számolt be róla a vasasfc.hu.

Nem jók a hírek a Vasas-szurkolóknak Kleisz Márk esetében sem. Hosszú térdsérülése után november 4-én, az Újpest elleni mérkőzésen tért vissza a pályára. Az U21-es válogatottban végigjátszotta a svédek elleni 2-2-re végződött hazai meccset is, de Ciprus ellen már nem lépett pályára, mint ahogy a múlt szombaton már a keretbe sem volt nevezve a Mezőkövesd ellen.

Dr. Lejkó Dezső arról tájékoztatta a Vasas honlapját, hogy Kleisz Márk térde bevizesedett, ezért a folyadékot le kellett szívni. A csapatorvos elmondta: a hét közepén több olyan vizsgálatot is elvégeztek a játékoson, amelyek egyebek mellett azt hivatottak megállapítani, hogy lehet-e gyulladásgóc a fiatal középpályás szervezetében, ami okozhatja a térde bevizesedését. Nem szokványos ugyanis, hogy nagyobb terheléskor megduzzad a játékos térde. Az említett vizsgálatok eredményére azonban a jövő hét elejéig várni kell.

Kulcsár Tamás pedig Mezőkövesden sérült meg, kihagyta az e heti gyakorlásokat, így szombati játékára nincs esély.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Komáromi György
2026 nyaráig meghosszabbították Komáromi György szerződését. A saját nevelésű, 21 éves támadó a mostani szezonban 16-szor lépett pályára az NB I-ben.
Nyíregyháza
Visinka Ede
Megerősítést nyert a csakfoci.hu korábbi információja: a Nyíregyháza közös megegyezéssel szerződést bontott Visinka Ede vezetőedzővel.
Kozármisleny
Bor Dávid
Az NB II-es csapat bejelentette, hogy szerződtették a szabadon igazolható Bor Dávidot. A szélső legutóbb Békéscsabán játszott, de az NB I-ben is megfordult a Paksi FC-ben.
Tovább az összes átigazoláshoz