Vasas: Kihagyja a Mezőkövesd elleni bajnokit a védelem oszlopa

Az elvégzett MRI vizsgálat szerint, Kire Ristevski jobb térdében sem szalag-, sem pedig porcsérülés nincs, de a hétvégi Mezőkövesd elleni meccset ki kell hagynia.
Privacsek András 2018. április 19., csütörtök 14:03
Az elvégzett MRI vizsgálat szerint, Kire Ristevski jobb térdében sem szalag-, sem pedig porcsérülés nincs, de a hétvégi Mezőkövesd elleni meccset ki kell hagynia.
Szerző: Privacsek András 2018. április 19., csütörtök 14:03

A Vasas macedón válogatott játékosa az Újpest elleni találkozó 62. percében összeütközött Dialloval, amely után le kellett cserélni - írja a vasasfc.hu.

Hétfőn megröntgenezték a védőt, majd kedden az MRI vizsgálatnak is alávetették. A diagnózis szerint nincs súlyos sérülés a térdében, csupán az ütközés okozta gyulladás.

A heti edzéseket még ki kell hagynia Ristevskinek, így a szombati Mezőkövesd elleni találkozón sem játszhat. Ha minden jól megy, akkor a jövő héten már bekapcsolódhat a közös munkába.

Neked ajánljuk
Átigazolások
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
Tovább az összes átigazoláshoz