Vasas: Az egyik legkeresettebb játékost szerezték meg – univerzális védőt igazoltak

Az NB II-es rivális alapemberét sikerült megszereznie az angyalföldi együttesnek. A védő a legutóbbi idényben 34 mérkőzésen hétszer volt eredményes, melyből hatot fejjel szerzett.
Nyikes Zoltán 2019. június 11., kedd 11:15
Az NB II-es rivális alapemberét sikerült megszereznie az angyalföldi együttesnek. A védő a legutóbbi idényben 34 mérkőzésen hétszer volt eredményes, melyből hatot fejjel szerzett.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. június 11., kedd 11:15

A másodosztályú Vasas a hivatalos oldalán mutatta be az ötödik nyári szerzeményét a Békéscsabáról érkező Viczián Ádám személyében, aki az átigazolási piac egyik legkeresettebb játékosa volt.

- Viczián Ádám ezen a nyáron az egyik legkeresettebb játékosa volt az átigazolási piacnak. Egy olyan belső védővel erősödünk a személyében, aki hosszú távon, az NB I-ben is erőssége lehet a Vasasnak – nyilatkozta a klubhonlapon Domonyai László klubigazgató.

Viczián Ádám számára egyértelmű volt, hogy a Vasast választja.

- A Vasasnak komoly céljai vannak, nagyon tetszett, amit felvázoltak a tárgyalások során. Több klubtól is megkerestek, de egyértelmű volt a döntés számomra. Rendkívül szimpatikus, hogy Szanyó Károly a fiatalokra épülő, bátor támadójátékot preferálja. Korábban én is támadó voltam, majd szerepeltem a középpályán is, most pedig a védelem közepén. Szeretnék hasznos tagja lenni a csapatnak és jövőre újra az NB I-ben futballozni.

Viczián fiatal kora ellenére évek óta alapembere volt a Békéscsabának. 19 évesen támadóként mutatkozott be az NB I-ben.  Csatár múltjából is adódik, hogy technikás játékosnak számít a védő poszton. A szurkolók több esetben is megválasztották a szezon legjobbjának. A legutóbbi idényben 34 mérkőzésen hétszer volt eredményes, melyből hatot fejjel szerzett – írja a vasasfc.hu.

Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE FC
Christy Manzinga
Manzinga 17 mérkőzésen lépett pályára a ZTE-ben, most a dél-koreai másodosztályba igazolt.
Ferencváros
Botka Endre
Meghosszabbította szerződését a Ferencvárossal Botka Endre - jelentette be hivatalos oldalán az NB I-es listavezető.
Debrecen
Ramil Sheydayev
Ezúttal a Debrecennel hozták kapcsolatba a Qarabag egyik legjobbját, a 27 éves Ramil Sheydayevet.
Tovább az összes átigazoláshoz