A Vasas alapembere az új szezonról: Harcban lehetünk az első helyekért

A Vasas védője szerint nyáron új taktikai elemeket gyakoroltak, ami a bajnokságban a hasznukra lehet majd.
Privacsek András 2017. július 13., csütörtök 16:03
A Vasas védője szerint nyáron új taktikai elemeket gyakoroltak, ami a bajnokságban a hasznukra lehet majd.
Szerző: Privacsek András 2017. július 13., csütörtök 16:03

Kire Ristevski a Vasashoz hasonlóan remek szezont tudhat maga mögött. A macedón védő a vasasfc.hu-nak nyilatkozott.

- Szeretnénk azt a stílust és támadójátékot tovább vinni, ami az előző szezonban jellemző volt ránk, azonban egy picit még visszakanyarodnék az elmúlt két hétre. A két EL-selejtezős mérkőzésen láthattuk, hogy a védelemben jobban kell játszanunk ebben a szezonban, mert sok gólt kaptunk. Meg kell mutatnunk, hogy továbbra is jó csapat vagyunk és harcban lehetünk az első helyekért a tabellán. Bízom benne, hogy ezt el is érjük. Próbáltunk néhány újabb taktikai elemet begyakorolni, amit hasznosíthatunk a bajnokság során. Valamint tudatosult bennünk, hogy a végsőkig kell harcolni, ha szeretnénk valami kézzelfoghatót összehozni a bajnokság végére. Ehhez pedig jók voltak az erősebb ellenfelek az első edzőmérkőzéseken.

A védő beszélt a Vasas első bajnoki mérkőzéséről is.

- A Diósgyőr összeszedett csapat, azt várom tőlük, hogy a középpályán megpróbálnak nyomást helyezni ránk és küzdeni fognak a pálya minden részén. Az előző mérkőzésen látható volt, hogy a motivációval és a küzdeni akarással nincsen bajuk. Ez nem hiszem, hogy változott volna. Ők is szeretnének egy jó rajtot a szezonba, szóval nem lesz unalmas meccs.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Komáromi György
2026 nyaráig meghosszabbították Komáromi György szerződését. A saját nevelésű, 21 éves támadó a mostani szezonban 16-szor lépett pályára az NB I-ben.
Nyíregyháza
Visinka Ede
Megerősítést nyert a csakfoci.hu korábbi információja: a Nyíregyháza közös megegyezéssel szerződést bontott Visinka Ede vezetőedzővel.
Kozármisleny
Bor Dávid
Az NB II-es csapat bejelentette, hogy szerződtették a szabadon igazolható Bor Dávidot. A szélső legutóbb Békéscsabán játszott, de az NB I-ben is megfordult a Paksi FC-ben.
Tovább az összes átigazoláshoz