Vasas: A bombagólt szerző cseh védő a kapust is megdicsérte - videó

Három pontot érő bombagóllal koronázta meg a Debrecen elleni jó teljesítményét a Vasas cseh belső védője, Vít Beneš.
Privacsek András 2018. április 30., hétfő 16:40
Három pontot érő bombagóllal koronázta meg a Debrecen elleni jó teljesítményét a Vasas cseh belső védője, Vít Beneš.
Szerző: Privacsek András 2018. április 30., hétfő 16:40

 - Tudtuk már a pályára lépés előtt is, hogy egy nagyon fontos mérkőzés előtt állunk, így a három pont megszerzésének különösen örülök – kezdte Beneš a vasasfc.hu-nak. - A tabella végén voltunk, emiatt is szükségünk volt erre a győzelemre. Ami engem illett, a körülmények mellett az is nehezítette a dolgomat, hogy a Debrecennek magas csatárai vannak, akik a fejeseknél is veszélyesek tudtak lenni a kapunkra. A gólnak természetesen örülök, szerettem volna végre én is betalálni, de a lényeg az, hogy csapatszinten jól játszottunk, ami döntő jelen helyzetünkben. Hátul szervezettek, egységesek voltunk, rövid passzokkal igyekeztük a támadásokat elindítani. Emellett mindenképpen meg kell említenem Nagy Gerit, aki megint biztos pontot jelentett hátul a kapuban. A kiállítás kicsit megnehezítette a dolgunkat, össze kellett szednünk magunkat, de amint megint rendeztük sorainkat, stabilizáltuk a játékunkat.

A védő beszélt a folytatásról is.

- Nehéz lesz az utolsó öt mérkőzés, de ezzel szerintem nem mondtam újat. A következő a Paks elleni lesz, ami szintén nagyon fontos mérkőzés, hiszen az előnyünk a kieső helyen lévőkhöz képest csak két pont. Most megmutattuk, hogy az esélyesebbnek vélt csapatok ellen is képesek vagyunk nyerni, így ezzel a tudattal kell tovább haladnunk.

Beneš gólja:

Címkék: #Vasas #Vít Benes
Neked ajánljuk
Átigazolások
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Tovább az összes átigazoláshoz