Fotó: www.vasasfc.hu

Tizenöt éves játékos mutatkozott be a Vasasban

Négy újabb akadémista is bemutatkozott az angyalföldi együttesnél a Kisvárda elleni szombati, 17 órától kezdődő edzőmérkőzésen.
Nyikes Zoltán 2019. július 22., hétfő 18:10
Fotó: www.vasasfc.hu
Négy újabb akadémista is bemutatkozott az angyalföldi együttesnél a Kisvárda elleni szombati, 17 órától kezdődő edzőmérkőzésen.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. július 22., hétfő 18:10

A Vasas hivatalos oldala a hétvégi, Kisvárda elleni első felkészülési mérkőzéssel kapcsolatban felhívta a figyelmet, hogy újabb négy akadémista labdarúgónak szavazott bizalmat Szanyó Károly vezetőedző a felnőttek között. Szombaton bemutatkozott a balhátvéd, Kiss-Szemán Péter (2002), a csatárként bevethető Józsa Marcell (2002), a középpályán szereplő Farkas Botond (2003), és a szintén a középpályán hadra fogható Nagy-Kolozsvári Dániel (2004).

Az angyalföldiek vezetőedzője külön-külön értékelte a bemutatkozó játékosok hétvégi teljesítményét.

Kiss-Szemán:"Tetszett nagyon az agresszivitása, az agilitása, de ezt összességében mind a négy játékosról el tudom mondani. Péteren abszolút nem látszódott a megilletődöttség, bátran lépett be a játékba, a védekezésben pedig azt a határozottságot és keménységet hozta, amit mérkőzés előtt megbeszéltünk."

Józsa:"Amit már sokszor láttam tőle az U19-ben, azt most negyvenöt perc alatt sikerült megmutatnia a felnőttek között is. Rendkívül veszélyes volt, az egy az egy elleni játéka nagyon jól működött, egy kis szerencsével pedig akár gólt is lőhetett volna."

Farkas:"Róla már nagyon sok jót hallottam, és igazolta is a tehetségét a Kisvárda ellen. A labdaérintései és a labdaátvételei alapján ízig-vérig irányító játékosról beszélünk."

Nagy-Kolozsvári:"A legfiatalabb játékosként egyáltalán nem látszott rajta, hogy megilletődött lenne, tette a dolgát, határozott volt. Pontos passzokkal vétette észre magát."

Szanyó Károly összességében a négy fiatallal kapcsolatban elmondta, kell még, hogy szokják a felnőtt légkört, de abszolút nyitva van előttük az ajtó, és mindig az ő teljesítményükön fog múlni, hogy mikor kerülhetnek újra az első csapat közelébe.

A Kubala Akadémia tehetségeit már korábban is láthatták a Vasas-szurkolók, hiszen a felkészülési mérkőzéseken Tóth Dárius (19), Medgyesi Márk (18), Bánfalvi Dániel (18) és Kapornai Ákos Bertalan (16) is rendszeresen pályára lép.

Neked ajánljuk
Átigazolások
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Mosonmagyaróvár
Supka Attila
A csakfoci.hu korábbi hírének megfelelően az NB II-es Mosonmagyaróvár vezetőedzője lett Supka Attila.
Kisvárda
Milos Kruscic
A csakfoci.hu információi igaznak bizonyultak: a Kisvárda vezetőedzője lett az Újpestről távozott Milos Kruscic.
Tovább az összes átigazoláshoz