Remek híreket kapott a Vasas nagy hiányzóiról - visszatérhet a kulcsember

Négy sérült, illetve beteg futballista állapota is javul, egyikük akár már a hétvégén újra játszhat.
Dudás Gábor 2017. augusztus 11., péntek 16:14
Négy sérült, illetve beteg futballista állapota is javul, egyikük akár már a hétvégén újra játszhat.
Szerző: Dudás Gábor 2017. augusztus 11., péntek 16:14

Berecz Zsombor múlt heti betegsége már a múlté. Kleisz Márk térdporc-műtéte után hamarosan elkezdheti a rehabilitációt, mint ahogy a két cseh légiós, Vít Benes részleges térdszalag-szakadása, illetve Jan Simunek térdszalag-húzódása után is – közölte a vasasfc.hu.

- Tíz nappal a térdporc műtétem után már szépen javulok. 6-7 hónapja éreztem fájdalmat a térdemben, de nagyjából két hete lett nagyon erős. Végzem a Sportkórházban összeírt gyógytorna-gyakorlatokat és jegelem a térdem. Jövő héten már szeretném elkezdeni a rehabilitációt Ferenczi Pistával. Nem vagyok ráutalva a mankóra, az csak egy segítséget jelentett, hogy ne terheljem túl a térdem. Remélem, hogy a hétvégén kilátogathatok a csapat meccsére, most már mankó nélkül és győzni fogunk! – mondta Kleisz Márk a klubhonlap érdeklődésére.

Az angyalföldiek kulcsjátékosa, Berecz Zsombor is jó hírekkel szolgált az érte aggódó szurkolók számára:

- Szerencsére már meggyógyultam. Sajnos a fizikai állapotomnak nem tett jót a betegség, de hála Istennek a szervezetem hamar képes regenerálódni. Amennyiben Michael Oenning is úgy gondolja, szombaton már tudnék játszani a Mezőkövesd ellen.

A július 19-i, III. kerületi TVE elleni 2-1-re megnyert edzőmérkőzésen a Vasas mindkét cseh védője megsérült, Benest és Simuneket is le kellett cserélni az első félidőben. Vít Benes térdének oldalszalagja részlegesen elszakadt, de műteni nem kellett.

- Ugyan még rajtam van a térdrögzítő, de augusztus 14-én, hétfőn elkezdhetem a rehabilitációs munkát, ami előreláthatólag körülbelül két hétig fog tartani. Ezt követően pedig remélem, hogy következhetnek a futóedzések és fokozatos visszatérhetek a rendes edzésmunkába – nyilatkozta Benes.

Jan Simuneknél szalaghúzódást diagnosztizáltak, de szerdán már visszatért a csapathoz és elkezdte a rehabilitációs gyakorlatokat.

Neked ajánljuk
Átigazolások
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Tovább az összes átigazoláshoz