Két szektornak már van neve az új Vasas-stadionban

Bemutatták az első névadókat. Az új Illovszky-stadionban összesen 16 – 12 hazai és 4 vendég – szektor várja majd a szurkolókat.
Csakfoci Admin 2018. március 16., péntek 21:21
Bemutatták az első névadókat. Az új Illovszky-stadionban összesen 16 – 12 hazai és 4 vendég – szektor várja majd a szurkolókat.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. március 16., péntek 21:21

A klub alapításának 107. évfordulóján bemutatták azt az első két klublegendát (Berendy Pál és Bundzsák Dezső), akikről szektorokat neveznek el az idén elkészülő arénában. Részletek és február végi fotók az épülő stadionról itt – kattints!

Fontos szempont volt számunkra, hogy az új stadionban erőteljesen visszaköszönjön a klub történelme, és megbecsüljük mindazokat, akik alapításunk óta a legnagyobb sikereket érték el piros-kék színekben. Ennek részeként éltünk azzal a lehetőséggel, hogy korábbi legendás labdarúgóink nevét viseljék majd az új Illovszky stadion szektorai. Hosszú előkészület és egyeztetés előzte meg a döntést, végül a mai napon, az anyaegyesület 107. születésnapján kezdjük el közzétenni és bemutatni a szektornévadókat. A szektornévadások lehetőséget teremtenek arra is, hogy új névadó legendákat kössünk a stadion tartalékpályájához, valamint a Fáy utcai labdarúgó-edzőcentrum további pályáihoz – tette hozzá a bejelentéshez Markovits László, az anyaegyesület elnöke.

Ki végez előrébb az NB I-ben? Nyerj itt!

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Varga Kevin
Török sajtóhírek szerint közös megegyezéssel szerződést bontott a Hatayspor és Varga Kevin.
Diósgyőr
Jérémie Obounet
A 20 éves Jérémie Obounet legutóbb Fehéroroszországban futballozott, most Diósgyőrben bizonyíthat.
Mezőkövesd
David Babunski
Továbbra is a kövesdieket erősíti David Babunski, akivel most két és féléves szerződést kötött a borsodi klub.
Tovább az összes átigazoláshoz