Hosszabbított a Vasas tehetsége

A 19 éves korosztályos magyar válogatott labdarúgó, Murka Benedek két évvel meghosszabbította 2017 nyaráig szóló szerződését, így a fiatal tehetség 2019 nyaráig a Vasas játékosa marad.
Dudás Gábor 2016. október 7., péntek 15:33
A 19 éves korosztályos magyar válogatott labdarúgó, Murka Benedek két évvel meghosszabbította 2017 nyaráig szóló szerződését, így a fiatal tehetség 2019 nyaráig a Vasas játékosa marad.
Szerző: Dudás Gábor 2016. október 7., péntek 15:33

 

Vancsa Miklós, a Vasas FC ügyvezető igazgatója az aláírást követően így nyilatkozott a vasasfc.hu-nak:

- Mindig öröm, amikor egy kiemelkedő tehetségű fiatal labdarúgót sikerül hosszabb távra a csapatunkhoz kötni. Beni, 2015 februárjában, 17 évesen írta alá profi szerződését a Vasas FC-hez. Azóta fejlődése töretlen és bizonyította, hogy nemcsak az NB II-es Siófok csapatában, de nálunk is helyt tud állni. Ezt ékesen bizonyította a Mezőkövesd elleni 4-0-ra megnyert találkozón, ahol – bár új, védekező, szélső felfutó szerepkörben – két gólpasszt is adott. Azonban szeretném kiemelni, hogy Beni nemcsak kiváló adottságú nagy jövő előtt álló focista, de az elmúlt másfél évben vele folytatott beszélgetések alapján kijelenthetem: rendkívül értelmes is, ami nem másodlagos szempont a számomra.

Murka Benedek is kommentálta a hosszabbítást a klubhonlapon: 

- Először is szeretném megköszönni a Vasas vezetőségének, hogy aláírhattam az új, 2019 nyaráig tartó szerződésemet. Úgy gondolom, hogy remek helyen vagyok ahhoz, hogy fejlődjek és a társaság is nagyszerű. Úgy vélem, hogy az idősebb és fiatalabb játékosok aránya a Vasas csapatánál ideális. Különösen öröm számomra, hogy olyan rutinos egykori és jelenlegi játékosoktól leshetem el a szakma fortélyait, mint Kecskés Zoltán és Ferenczi István edzők, valamint Remili Mohamed, Korcsmár Zsolt, Debreceni András és Czvitkovics Péter. Számomra jelenleg a legfontosabb, hogy ebben a közegben minél többet tudjak fejlődni. A célom, hogy minél hamarabb beverekedjem magam a kezdő csapatba, ezért küzdök nap, mint nap. Szeretnék a jövőben sok örömet szerezni a Vasas szurkolóinak, akik előtt le a kalappal, hogy ilyen elszántsággal buzdítanak minket idén is. Köszönöm nekik!

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Németh András
A német másodosztályú bajnokság feljutó helyén álló Hamburghoz szerződőtt az egyszeres magyar válogatott támadó, Németh András.
Légiósok
Varga Kevin
Török sajtóhírek szerint közös megegyezéssel szerződést bontott a Hatayspor és Varga Kevin.
Diósgyőr
Jérémie Obounet
A 20 éves Jérémie Obounet legutóbb Fehéroroszországban futballozott, most Diósgyőrben bizonyíthat.
Tovább az összes átigazoláshoz