Edzőmeccsek: Négy perc alatt hármat rúgott a Vasas, hétig meg sem állt

Egygólos hátrányból, az első félidőben négy perc alatt három gólt szerezve győzött végül 7-2-re NB III-as riválisa, a III. kerületi TVE ellen a Vasas FC.
Dudás Gábor 2019. július 28., vasárnap 19:19
Egygólos hátrányból, az első félidőben négy perc alatt három gólt szerezve győzött végül 7-2-re NB III-as riválisa, a III. kerületi TVE ellen a Vasas FC.
Szerző: Dudás Gábor 2019. július 28., vasárnap 19:19

A nemrég átadott új Illovszky Rudolf Stadionban a III. kerületi TVE szerzett vezetést már a 2. percben, de a 20. perc végére már két gól volt a Vasas fórja. A 16. perctől indult be a gólgyártás a vasasfc.hu beszámolója szerint, négy perc alatt Király Botond, Balajti Ádám és Kovács Milán is a kapuba tudott találni. Újabb három perc elteltével Király a kapufát is eltalálta, a 30. minutumban pedig már a negyedik hazai gól is megszületett: Balajti második találatát egy védőt megelőzve jegyezte közelről.

Az ugyancsak két gólig jutó Petneházy a félidő lefújása előtt néhány perccel alakította ki az első játékrész 4-2-s végeredményét.

A fordulás után viszont már csak angyalföldi gólokat jegyezhettünk fel, Király a 68. percben duplázta meg találatai számát, hét perccel később pedig már a mesterhármas is összejött a fiatal támadónak. Végül csatártársa, Balajti is eljutott a tripláig, 11-esből beállítva a 7-2-s végeredményt a 85. percben. Jól sikerült tehát a jövő vasárnap, Dorogon már NB II-es mérkőzést játszó Vasas bajnoki főpróbája.

Felkészülési mérkőzés:

Vasas FC - III. kerületi TVE 7-2 (Király B. 16., 68., 75., Balajti 17., 30., 85. - a harmadikat 11-esből, Kovács M. 20., ill. Petneházy 2., 41.)

Vasas: Rados - Terbe, Viczián, Tóth B., Lakatos - Hinora, Szatmári, Kovács - Szedlár, Balajti, Király

Cserék: Szmola, Szivacski, Szilágyi, Hajdú, Borbély, Rétyi, Tóth L., Daróczi

III. kerület: Jeszenszky - Bori, Erdei, Szalai, Huszty, Rabatin - Petneházy, Czvitkovics, Borvető - Sili, Nikházy

Cserék: Megyeri, Radnó, Orosházi, Kristó, Tamásko, Kaszai

Neked ajánljuk
Átigazolások
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
Tovább az összes átigazoláshoz