Újra válogatott meghívót kapott az Újpest, a Vidi és a Fradi játékosa is

Ismét meghívót kapott a macedón válogatott keretébe az Újpest, MOL Vidi és a Fradi játékosa: Kire Ristevski, Boban Nikolov és Stefan Spirovski hamarosan Liechtenstein és Örményország ellen bizonyíthat a Nemzetek Ligájában.
Csakfoci Admin 2018. szeptember 25., kedd 12:18
Ismét meghívót kapott a macedón válogatott keretébe az Újpest, MOL Vidi és a Fradi játékosa: Kire Ristevski, Boban Nikolov és Stefan Spirovski hamarosan Liechtenstein és Örményország ellen bizonyíthat a Nemzetek Ligájában.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. szeptember 25., kedd 12:18

Az Újpest újdonsült igazolása, Kire Ristevski, a MOL Vidi FC középpályása, Boban Nikolov,valamint a Fradi játékosa, Stefan Spirovski újra meghívót kapott a macedón válogatott keretébe, amelyben legutóbb szeptember 9-én, az Örményország elleni (2-0) Nemzetek Ligája-mérkőzésen léptek pályára mindhárman.

A macedóni válogatott a D-ligában érdekelt a Nemzetek Ligájában, ahol legközelebb október 13-án hazai pályán fogadják 20:45-től Liechtenstein legjobbjait, három nappal később Örményország legjobbjai ellen játszanak 18:00-tól.

Nagyszerű hír, örültem neki, szerencsére már nem először számítanak rám a csapatban. Ezenfelül így, hogy Újpesten lehetek, magabiztosabb lettem, mert egy jó klubban készülhetek a megmérettetésekre – mondta Ristevski az ujpestfc.hu-nak.

A macedónok két meccs elteltével hibátlanul – két győzelemmel –, és plusz négyes gólkülönbséggel vezetik a csoportjukat Liechtenstein, Örményország és Gibraltár előtt.

Olvastad már?
Interjú: Az Újpest legkomolyabb igazolása átélte a Dzsudzsák-szindrómát is
A legkomolyabb "nyári" erősítése lehet az Újpestnek a macedón válogatott Kire Ristevski, aki a Vasas játékosaként korábban az NB I egyik legjobb légiósának számított. Interjú.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
Tovább az összes átigazoláshoz