Fotó: paksifc.hu

Waltner: "Egy gyomorszájassal ért fel", Kruscic: "Nem akarnám minősíteni" - így látták az edzők az Újpest-Paksot

Az Újpest és a Paks nagy csatát vívott az NB I 5. fordulójában. Így látta az összecsapást Milos Kruscic, valamint Waltner Róbert vezetőedző.
Nyikes Zoltán 2022. augusztus 27., szombat 9:15
Fotó: paksifc.hu
Az Újpest és a Paks nagy csatát vívott az NB I 5. fordulójában. Így látta az összecsapást Milos Kruscic, valamint Waltner Róbert vezetőedző.
Szerző: Nyikes Zoltán 2022. augusztus 27., szombat 9:15

Újpest FC–Paksi FC 2-3

A mérkőzésről ide kattintva olvashatsz bővebben!

Milos Kruscic (Újpest): – Két ok vezetett a ma esti vereségünkhöz, az egyik az, hogy az első 10-15 percet nagyon rosszul, nagyon álmosan kezdtük. Teljes mértékben hiányzott belőlünk az agresszivitás, az energia, nagyon álmosak voltunk és érthetetlen módon nem vettük fel a mérkőzés ritmusát. Aztán ugyan belejöttünk, dolgoztunk is ki helyzeteket, de a második félidőt ugyanolyan álmosan és enerváltan kezdtük, annak ellenére, hogy felemeltem a hangomat a szünetben pont azzal kapcsolatban, hogy gyengén kezdtük a találkozót. Az, hogy háromgólos hátrányból megpróbáltunk visszajönni, nagyon kemény megpróbáltatás volt, nagyon nem volt könnyű, de mindent megtettünk. Volt a két gól mellett még helyzetünk és kapufát is lőttünk, a szerencse egyáltalán nem a mi oldalunkon állt. Nem akarnám minősíteni a kapott gólokat, de nagyon könnyen kaptuk ezeket, elkerülhetőek lettek volna. A vereség oka a két félidő elején mutatott gyenge játék volt. (M4 Sport)

Waltner Róbert (Paks): – Gratulálok a csapatomnak, idegenben az Újpest ellen nem könnyű nyerni. Az Újpest egy jó csapat, ezt meg is mutatta, mert 3-0-nál sem adta fel. Megmondom őszintén, nem gondoltam volna, hogy visszajönnek a meccsbe, hiszen a 3-0 egy megnyugtató előny. Az első félidőben is volt számos helyzetünk, jól is játszottunk, a második játékrész elején is jól kezdtünk. Készültünk Diaby magasságára, de így is befejelte sajnos az első újpesti gólt. A második találat nyilván szabályos volt, ha így látta a VAR, bár kintről úgy tűnt, hogy támadták a kapusunkat. 3-2-nél nem könnyű, mert lélektanilag is feljött az Újpest. Amiért viszont dicséret illeti a csapatot, hogy nem estünk össze, és nem lett belőle döntetlen vagy vereség, hanem megtartottuk az előnyt és nagyon értékes három pontot szereztünk idegenben. Ez volt zsinórban a harmadik meccsünk idegenben, van két-két győzelmünk és döntetlenünk, ez nem rossz kezdés, bízom benne, hogy a folytatás is hasonló, vagy jobb lesz. A második bekapott gól nyilván mindenkit megviselt, számomra is egy gyomorszájassal ért fel, nem egy kellemes érzés. Ilyenkor nyugodtnak kell maradnom és tisztának kell lennie a fejemnek, hogy tudjak segíteni a csapatnak. Folyamatosan próbáltam tűzbe tartani őket, ez a hangomon is hallatszik. Mindent megtett az Újpest az egyenlítésért, de mi kivédekeztük, amihez kellett a koncentráció és a fegyelem. A végén a kapufánál a szerencse is mellénk állt. Régebben nem tulajdonítottam akkora jelentőséget a szerencsének, de igenis kell, viszont abban hiszek, hogy aki többet tesz érte, az mellé áll a szerencse.

Olvastad már?
Lázba hozta a szurkolókat a magyar válogatott: Tíz óra sem kellett, minden jegy elkelt az olaszok ellen - hivatalos
Kevesebb mint tíz óra alatt 200 ezer jegyigénylés érkezett az Olaszország elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésre, így gyorsan telt ház lett.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár FC
Megvan az új vezetőedző
Ahogyan azt előre jeleztük, Bartosz Grzelak távozását követően Pető Tamás vette át a Fehérvár irányítását.
Vasas
Kapust igazoltak
A 23 éves Kiss Ágoston az előző szezonban a kieső Tiszakécskét erősítette, de a WYSCOUT adatai alapján ő volt a másodosztály legjobb kapusa.
Újpest/Fehérvár
Bartosz Grzelak
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően Bartosz Grzelak távozott a Viditől és az Újpest vezetőedzője lett.
Tovább az összes átigazoláshoz