Vignjevic korábbi játékosát igazolja le az Újpest az NB I-ből

A páros Montenegrói Kupát és bajnokságot is nyert korábban együtt.
Budai László 2017. május 23., kedd 14:35
A páros Montenegrói Kupát és bajnokságot is nyert korábban együtt.
Szerző: Budai László 2017. május 23., kedd 14:35

A csakfoci.hu információi szerint az NB I-ből igazolhat védőt az Újpest, a lila-fehérek kiszemeltje a gyirmóti Mijusko Bojovic. A 28 éves, 190 cm-es ballábas védő 22 mérkőzésen lépett pályára az NB I újonccsapatában, és összesen 3 gólig jutott.

Úgy tudjuk, a montenegrói légiós orvosi vizsgálaton is részt vett a lila-fehéreknél, így közel került ahhoz, hogy az Újpesthez szerződjön, hiszen a kiesés következtében nyártól szabadon távozhat.

Nebojsa Vignjevic jól ismeri a védőt, még a Rudarból. A montenegrói csapatban volt az Újpest jelenlegi edzőjének a játékosa, a páros pedig Montenegrói Kupát és bajnokságot is nyert együtt a 2009/10-es szezonban.

Mint ismert, az Újpest két év után igazolhat ismét játékost.

 
Neked ajánljuk
Átigazolások
Diósgyőr / Fehérvár
Szabó Levente
Vladimir Radenkovic, a DVTK vezetőedzője elárulta, van esély arra, hogy a fehérvári Szabó Levente maradjon a Diósgyőrnél.
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Tovább az összes átigazoláshoz