Váratlanul lecserélte a bírót az MLSZ az Újpest kupameccse előtt - ez áll a háttérben

Vad II István helyett másik játékvezető fúj majd Balmazújvárosban, a két csapat szombati bajnokiján dirigáló Solymosi Péter pedig alapvonali bíró lett.
Dudás Gábor 2018. május 8., kedd 17:36
Vad II István helyett másik játékvezető fúj majd Balmazújvárosban, a két csapat szombati bajnokiján dirigáló Solymosi Péter pedig alapvonali bíró lett.
Szerző: Dudás Gábor 2018. május 8., kedd 17:36

"Változás: a Balmazújváros–Újpest Magyar Kupa-elődöntőt sérülés miatt Erdős József vezeti majd, Solymosi Péter pedig alapvonali játékvezetőként került be a bírói stábba" - közölte az MLSZ hivatalos Twitter-oldala.

Eredetileg az egyik legmagasabban jegyzett magyar bíró, Vad II István vezette volna a balmazújvárosi visszavágót (2-1-es újpesti vezetésről indulnak a felek), de sérülése miatt végül nem ő, hanem Erdős József fújja majd a sípot szerdán. Az alapvonali játékvezetővé avanzsált Solymosi Péter a két csapat szombati bajnokiján még vezető bíróként közreműködött.

Vad II kétszer vezetett eddig az Újpestnek (DVTK - 1-1, Mezőkövesd - 2-3) és négyszer a Balmazújvárosnak (Vasas - 2-1, Honvéd - 0-3, DVTK - 2-1 és Puskás Akadémia - 1-3) a bajnoki idényben.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ajka
Schindler Szabolcs
A csakfoci.hu információi szerint nagy eséllyel a jelenleg a Vasas tartalékcsapatánál dolgozó Schindler Szabolcs lehet az ajkaiak új vezetőedzője.
PMFC
Weitner Ádám
A Kozármisleny ellen elszenvedett 3-0-s vereség után menesztették Weitner Ádámot, a PMFC vezetőedzőjét.
Ferencváros
Callum Styles
A Fradi újra megpróbálta megszerezni a 23 éves játékost, ám Styles az angol másodosztályba vágyott inkább. A Championshipbe való igazolás pedig klubja miatt nem jött össze.
Tovább az összes átigazoláshoz