Váratlan igazolás Újpesten: Nigériai középhátvéd érkezett - hivatalos

Legutóbb a montenegrói élvonalbeli Titograd színeiben játszott a 20 éves játékos.
Nyikes Zoltán 2020. november 17., kedd 16:09
Legutóbb a montenegrói élvonalbeli Titograd színeiben játszott a 20 éves játékos.
Szerző: Nyikes Zoltán 2020. november 17., kedd 16:09

Kedd délután a hivatalos oldalán jelentette be az Újpest, hogy

leigazolta a 20 éves nigériai középhátvédet, Simeon Ajanah-Chinedut, aki legutóbb a montenegrói első osztályban futballozó OFK Titograd csapatát erősítette.

Az előző évben alapembernek számított a podgoricai együttesnél, szinte majdnem minden bajnokin a kezdőben kapott helyet. Bemutatkozhatott a nemzetközi porondon is, a CSZKA Szófia elleni Európa Liga-selejtezőben minden lehetséges percet a pályán töltött - írja az ujpestfc.hu.

„Nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek, sok jót hallottam a városról és a klubról. A srácok kedvesek, hamar befogadtak, nagyon várom a közös munkát. Szeretnék minél előbb bemutatkozni, és bízom benne, hogy jó eredményeket fogunk együtt elérni” - nyilatkozta a 183 centiméter magas játékos.

A közlemény hozzáteszi, Simeon a jelenlegi jogszabályok miatt egyelőre nem állhat Predrag Rogan rendelkezésére, de a klub mindent megtesz, hogy mihamarabb pályára léphessen lila-fehér színekben.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Nikolai Frederiksen
A Fradi egy évre kölcsönvette a Vitesse támadóját, és a zöld-fehér klub vételi opcióval is rendelkezik.
CD Lugo
Joan Carrillo
A korábban Fehérváron és Debrecenben is dolgozott Joan Carrillo veheti át a spanyol másodosztályban a bennmaradásért küzdő Lugo irányítását.
Nyíregyháza Spartacus
Vass Ádám
A csakfoci.hu információi szerint a Gyirmótról távozó, 11-szeres válogatott Vass Ádám Nyíregyházán folytatja pályafutását.
Tovább az összes átigazoláshoz