Utánpótlás-válogatott játékossal erősített az Újpest

Az Újpest labdarúgócsapatában folytatja pályafutását Mateja Milasinovic, azonban a szerb utánpótlás-válogatott középpályás szerződtetését még a lila-fehérek hivatalosan nem jelentették be.
Csakfoci Admin 2019. október 15., kedd 12:51
Az Újpest labdarúgócsapatában folytatja pályafutását Mateja Milasinovic, azonban a szerb utánpótlás-válogatott középpályás szerződtetését még a lila-fehérek hivatalosan nem jelentették be.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. október 15., kedd 12:51

A nyáron több próbajátékost is tesztelt a Nebojsa Vignjevic vezette szakmai stáb. Közülük a szerb és amerikai kettős állampolgársággal rendelkező utánpótlás válogatott középpályás, Mateja Milasinovic pályára lépett az NK Osijek, az ETO FC Győr, az FC Ajka elleni edzőmérkőzésen is. A klubhonlap akkori tájékoztatása szerint megállapodás akkor nem született a felek között.

A Hivatásos Labdarúgók Szervezete (HLSZ) szúrta ki, hogy a 18. életévét novemberben betöltő játékos a napokban aláírta szerződését az NB I-ben ötödik helyezett csapathoz. Milasinovic saját közösségi oldalán számolt be az átigazolásról, az Újpest FC egyelőre nem adott hírt róla.

https://www.instagram.com/p/B3mw5HbBijr/

Örömmel jelentem be, hogy hivatalosan is aláírtam a profi szerződésemet az Újpest FC-vel. Szeretnék köszönetet mondani Istennek, a családomnak és a barátaimnak, hogy támogattak és segítettek eljutni oda, ahol ma vagyok. most kezdődik az igazi munka – írta a közösségi oldalán a lila-fehérek új szerzeménye.

Milasinovic legutóbb a belgrádi Partizan U19-es csapatában szerepelt, korában pedig a LA Galaxy akadémiáján pallérozódott Los Angeles-ben.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Kazincbarcika
Varga Attila
A Kazincbarcika a mai nappal felmentette a munkavégzés alól Varga Attila vezetőedzőt. Az új szakvezető személyéről a későbbiekben ad tájékoztatást a klub.
Kecskemét
Uros Djuranovic
A szerb élvonalbeli Kolubara együttesében folytatja Uros Djuranovic, aki Kecskeméten létszámfölöttivé vált.
ETO FC Győr
Csonka Bonifác
Az ETO közös megegyezéssel szerződést bontott Csonka Bonifáccal - jelentette be a klub.
Tovább az összes átigazoláshoz