Utánpótlás-válogatott játékossal erősített az Újpest

Az Újpest labdarúgócsapatában folytatja pályafutását Mateja Milasinovic, azonban a szerb utánpótlás-válogatott középpályás szerződtetését még a lila-fehérek hivatalosan nem jelentették be.
Csakfoci Admin 2019. október 15., kedd 12:51
Az Újpest labdarúgócsapatában folytatja pályafutását Mateja Milasinovic, azonban a szerb utánpótlás-válogatott középpályás szerződtetését még a lila-fehérek hivatalosan nem jelentették be.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. október 15., kedd 12:51

A nyáron több próbajátékost is tesztelt a Nebojsa Vignjevic vezette szakmai stáb. Közülük a szerb és amerikai kettős állampolgársággal rendelkező utánpótlás válogatott középpályás, Mateja Milasinovic pályára lépett az NK Osijek, az ETO FC Győr, az FC Ajka elleni edzőmérkőzésen is. A klubhonlap akkori tájékoztatása szerint megállapodás akkor nem született a felek között.

A Hivatásos Labdarúgók Szervezete (HLSZ) szúrta ki, hogy a 18. életévét novemberben betöltő játékos a napokban aláírta szerződését az NB I-ben ötödik helyezett csapathoz. Milasinovic saját közösségi oldalán számolt be az átigazolásról, az Újpest FC egyelőre nem adott hírt róla.

https://www.instagram.com/p/B3mw5HbBijr/

Örömmel jelentem be, hogy hivatalosan is aláírtam a profi szerződésemet az Újpest FC-vel. Szeretnék köszönetet mondani Istennek, a családomnak és a barátaimnak, hogy támogattak és segítettek eljutni oda, ahol ma vagyok. most kezdődik az igazi munka – írta a közösségi oldalán a lila-fehérek új szerzeménye.

Milasinovic legutóbb a belgrádi Partizan U19-es csapatában szerepelt, korában pedig a LA Galaxy akadémiáján pallérozódott Los Angeles-ben.

Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE FC
Senkó, Várkonyi, Drazic, Mance
Sallói elmondta, Senkó várhatóan a ZTE testvérklubjánál, a Nafta Lendavánál folytatja, míg a Lendván kitűnően védő Németh Ervin érkezhet. Várkonyit megvennék az MTK-tól. Mance és Drazic is szóba került.
Haladás
Újabb távozó
A kialakult nehéz helyzetre tekintettel a Szombathelyi Haladás újabb játékosa bontott szerződést a klubbal - a 17 éves támadó, Katona István távozott, már vasárnap sem lép pályára Gyirmóton.
Ferencváros
Edzőkérdés
A vezérigazgató elmondta, olyan edzőt keresnek, akinek van nemzetközi tapasztalata, ezért Máté Csaba visszahozatalára nincs esély.
Tovább az összes átigazoláshoz