Fotó: ujpestfc.hu

Újpesti tulajdonosváltás: Végső határidő, komoly tervek, Véber kinevezése - a legfontosabb információk a patthelyzetről

A csakfoci.hu úgy értesült, hogy a következő hónap végéig kell eldőlnie annak, hogy lesz-e tulajdonosváltás Újpesten. Úgy tudjuk, hogy az adásvétel teljesülése esetén Véber György még fontosabb szerepet kaphat a klubnál.
Nyikes Zoltán 2022. május 31., kedd 12:41
Fotó: ujpestfc.hu
A csakfoci.hu úgy értesült, hogy a következő hónap végéig kell eldőlnie annak, hogy lesz-e tulajdonosváltás Újpesten. Úgy tudjuk, hogy az adásvétel teljesülése esetén Véber György még fontosabb szerepet kaphat a klubnál.
Szerző: Nyikes Zoltán 2022. május 31., kedd 12:41

Január végén jelentette be az Újpest FC, hogy megtörtént a klub hivatalos tulajdonosváltásának első lépése, miután Roderick Duchatelet és Kovács Zoltán aláírták az eladásra vonatkozó szerződést.

Ekkor tehát úgy tűnt, hogy hosszú idő után beteljesülhet a szurkolók vágya és hamarosan új tulajdonos kezébe kerülhet az NB I-es focicsapat, azóta azonban lelassult ez a folyamat, és több mint 4 hónapja semmilyen új információt nem jelentett be hivatalosan az újpesti klub.

A csakfoci.hu úgy tudja, hogy a két félnek június 30-ig kell minden részletben megegyeznie és nyélbe ütnie az üzletet,

ha viszont addig nem teljesül az adásvétel, akkor Roderick Duchatelet marad a tulajdonos az őszi szezonra is. A sok kérdőjel miatt tehát egyelőre nem kezdődött el a következő szezonbeli játékoskeret kialakítása sem a negyedik kerületben, hiszen amíg nem tisztázódik a helyzet, egyik fél sem tud érdemi döntéseket hozni.

Jelenleg várakozás van Újpesten, komoly tervek viszont már vannak a lehetséges erősítéseket illetően is. Sőt, honlapunk úgy értesült, hogy amennyiben új tulajdonosa lesz a lila-fehéreknek, akkor az NB II-es Budafoki MTE együttesével alakítanának ki szorosabb partneri viszonyt, az úgynevezett fiókcsapat edzőjének pedig a jelenleg az újpesti U19-es együttest irányító Véber Györgyöt neveznék ki.

Olvastad már?
A Diósgyőr és a Szeged is igazolna a magyar bajnokcsapattól
Honlapunk információi szerint Kovács Milán és Viczián Ádám is távozhat a Vasastól, mindkét játékos iránt több csapat érdeklődik.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár FC / Kisvárda
Kisvárdai alapember tart a Vidihez
A csakfoci.hu információi szerint a Fehérvár FC-nél folytathatja pályafutását Bohdan Melnik, az NB I-től búcsúzó Kisvárda 27 éves középályása.
DVSC
George Diba
A Loki a Hapoel Haifa egyik játékosát, a 25 éves belső védőt, Georgi Dibát szemelte ki.
DAC
Vitális Milán
Az eredetileg 2025 nyarán lejáró kontraktusát további két évvel hosszabbította meg a 22 éves magyar középpályás, aki iránt több klub is érdeklődött.
Tovább az összes átigazoláshoz