Újpesten megerősítették: Traoré eladásáról tárgyalnak – csatárt még igazolnának a lilák

Megnyugtató módon eladná az Újpest az eltűnt, de állítólag a Kolozsvárral egyeztető támadót, miközben a jogi lépéseket is megtették.
Privacsek András 2019. július 25., csütörtök 13:43
Megnyugtató módon eladná az Újpest az eltűnt, de állítólag a Kolozsvárral egyeztető támadót, miközben a jogi lépéseket is megtették.
Szerző: Privacsek András 2019. július 25., csütörtök 13:43

"Megnyugtató módon" zárná le az Újpest Lacina Traoré ügyét Víg Péter másodedző elmondása szerint. Mint a tréner a klub csütörtöki sajtótájékoztatóján fogalmazott, ez ugyan vezető szinten dől majd el, de úgy tudja, jó úton járnak afelé, hogy pontot tegyenek az ügy végére. A lila-fehér utánpótlás operatív igazgatója hozzátette: Koszta Márk mellett szeretnének még csatárt igazolni, meg is vannak a kiszemeltjeik.

- A klub a szükséges jogi lépéseket megtette az ügyben, ez nem egy egyedi eset. Zajlanak a tárgyalások – mondta a Traoré-ügy kapcsán Berta Csaba ügyvezető. A csakfoci.hu korábban beszámolt arról, hogy a kolozsvári CFR merült fel Traoré új csapataként, és a román bajnok ki is vásárolná szerződéséből az elefántcsontparti csatárt.

- Valóban van olyan klub, amellyel tárgyalunk, de amíg nincs megegyezés, csapatnevet nem említenék. Nyilván számunkra és mindenki számára az lenne a megnyugtató, ha „klasszikus” módon távozna a játékos, és nem kellene jogi procedúrákba belefolynunk – nyilatkozta honlapunk kérdésére válaszolva a klubvezető.

DUDÁS GÁBOR

Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC Győr
Csonka Bonifác
Az ETO közös megegyezéssel szerződést bontott Csonka Bonifáccal - jelentette be a klub.
Soroksár
Vass Ádám
Máris új csapatot talált magának a Gyirmótról nemrégiben távozó Vass Ádám, a középpályás a szintén NB II-es Soroksárnál folytatja karrierjét.
Ferencváros
Mohanad Lasheen
Külföldi sajtóhírek szerint a Fradi kiszemeltje az egyiptomi válogatott Mohanad Lasheen, akivel kapcsolatban már meg is kezdődtek a tárgyalások.
Tovább az összes átigazoláshoz