Újpest: Vignjevic reagált távozásának hírére

A lila-fehérek vezetőedzője nyilatkozott a csakfoci.hu-nak volt klubja, a Vojvodina állítólagos megkereséséről.
Budai László 2017. november 21., kedd 13:31
A lila-fehérek vezetőedzője nyilatkozott a csakfoci.hu-nak volt klubja, a Vojvodina állítólagos megkereséséről.
Szerző: Budai László 2017. november 21., kedd 13:31

Kategorikusan cáfolta honlapunknak Nebojsa Vignjevic, hogy elhagyná Újpestet, és hogy visszatérne korábbi csapatához, a Vojvodinához.

Ahogy arról beszámoltunk, egy szerbiai portál írta meg, hogy a szakember is jelölt az újvidéki gárda kispadjára – két másik helyi edzővel együtt –, de Vignjevic szerint csak az történik, ami az elmúlt években már többször is.

- Tudom, miért hív, csak pletyka az egész – mondta a csakfoci.hu-nak a lilák trénere. – Mióta eljöttem a Vojvodinától, többször is felmerült, bedobták a nevem edzőként, jelöltként, szinte mindig, amikor váltottak vagy akár csak szóba került az edzőváltás.

Volt idő, amikor beszéltünk a klubbal, érdeklődtek, hogy vagyok, hogy érzem magam Újpesten, de ennél tovább soha nem jutottunk. Most pedig semmiféle alapja és aktualitása nincs a hírnek, maradok Újpesten

– szögezte le Vignjevic.

Mint ismeretes, a Magyar Kupa-győztes szakvezető a 2012/13-as szezonban már irányította a Vojvodinát, amellyel remekül szerepelt: 32 meccsen 18-szor nyert, 10-szer ikszelt és csak négyszer kapott ki, a csapatot az EL-indulást jelentő harmadik helyig vezette.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest/Fehérvár
Bartosz Grzelak
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően Bartosz Grzelak távozott a Viditől és az Újpest vezetőedzője lett.
Nyíregyháza
Új érkező
Védekező középpályást igazolt a Nyíregyháza Spartacus. A Vasas-nevelés Kovács Milán az elmúlt három évben előbb Szegeden, majd Gyirmóton volt alapember. A 24 éves játékos 3 éves szerződést kötött.
Mezőkövesd
Új igazolás
A Mezőkövesd bejelentette a 27 éves Harsányi István szerződtetését. A támadó középpályás az elmúlt két évet Pécsen töltötte, az előző idényben nyolc góllal segítette az NB II-es kiesőt.
Tovább az összes átigazoláshoz