Újpest: Megnevezték az új klubvezetést - hárman irányítanak

Ügyvezető igazgató, klubmenedzser és operatív igazgató - így áll majd össze a lila-fehérek vezetése a jövőben.
Budai László 2017. november 24., péntek 13:26
Ügyvezető igazgató, klubmenedzser és operatív igazgató - így áll majd össze a lila-fehérek vezetése a jövőben.
Szerző: Budai László 2017. november 24., péntek 13:26

Az Újpest hivatalos honlapján jelentette be, hogy új klubvezetéssel dolgozik a jövőben. Berta Csaba ügyvezető igazgatóként, Böőr Zoltán klubmenedzserként, míg Dr. Dzodzoglu Sziderisz operatív igazgatóként dolgozik a lila-fehérekért. Hivatalossá csak december elején válhat a változás, amennyiben az aktuális taggyűlés jóváhagyása is megtörtént.

Az újpestiek arról is írtak, kinek, mi lesz a feladata pontosan az egyesületen belül.

Berta Csaba - Ügyvezető igazgató

Pénzügyi és számviteli vezető szerepkörben több, mint egy éve végzi tevékenységét. Közgazdászként a pénzügyi szektorban szerzett tapasztalatait felhasználva erősíti az Újpest FC-t a jövőben. A meglévő munkaköre mellett mostantól az ügyvezető igazgatói feladatokat is ellátja. Többek között hozzá tartozik az Újpest FC működésének koordinálása, a komplex üzleti folyamatok egy kézben való összefogása.

Böőr Zoltán - Klubmenedzser

Egykori válogatott labdarúgó, aki hosszú és eredményes labdarúgói pályafutása alatt futballozott a lila-fehér mezben is. A klubmenedzser 2015. július 20-án kezdte civil munkáját a Megyeri úton mint technikai vezető. A továbbiakban az első csapathoz kapcsolódó háttérfolyamatok hatékonyabb működésének magasabb szintű koordinálása mellett, klubunk diplomáciai kapcsolatainak kezelése, gondozása lesz a fő feladata. Egyúttal első számú összekötő kapocs a tulajdonos és a csapat között. A korábbi játékos azon dolgozik majd, hogy a játékosok csak és kizárólag a futballal foglalkozhassanak.

Dr. Dzodzoglu Sziderisz - Operatív igazgató

Feladata az Újpest FC irodai munkájának fejlesztése, felügyelete és biztosítása, továbbá a klub marketing pillérjének megerősítése, újragondolása is. Feladatkörébe tartozik a meglévő szponzori kapcsolatok ápolása, továbbfejlesztése, és az új szponzorok, támogatók felkutatása az újpesti labdarúgás jövőjéért, mely folyamat biztosítja az utánpótlás bázis hosszútávú fejlődését.

Futballszakmai kérdésekben továbbra is Nebojsa Vignjevic és Roderick Duchatelet egyeztet egymással.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Kazincbarcika
Varga Attila
A Kazincbarcika a mai nappal felmentette a munkavégzés alól Varga Attila vezetőedzőt. Az új szakvezető személyéről a későbbiekben ad tájékoztatást a klub.
Kecskemét
Uros Djuranovic
A szerb élvonalbeli Kolubara együttesében folytatja Uros Djuranovic, aki Kecskeméten létszámfölöttivé vált.
ETO FC Győr
Csonka Bonifác
Az ETO közös megegyezéssel szerződést bontott Csonka Bonifáccal - jelentette be a klub.
Tovább az összes átigazoláshoz