Újpest: Kameruni válogatott támadó érkezését jelentették be - hivatalos

Abdoulaye Yahaya személyében 1-szeres kameruni válogatott szélsőt igazolt az NB I-ben 10. helyen álló Újpest.
Csakfoci Admin 2021. december 1., szerda 14:04
Abdoulaye Yahaya személyében 1-szeres kameruni válogatott szélsőt igazolt az NB I-ben 10. helyen álló Újpest.
Szerző: Csakfoci Admin 2021. december 1., szerda 14:04

A 20 éves kameruni szélső, Abdoulaye Yahaya hetek óta az Újpesttel edzett, és miután a próbajáték ideje alatt jó benyomást keltett a szakmai stábra, szerződtették.

- Egy nagyon profi klubhoz érkeztem próbajátékra, és örülök neki, hogy a vezetőedző úgy ítélete, az első csapatnál számít rám. Egyszer már volt lehetőségem játszani a Vasas elleni felkészülési mérkőzésen. Úgy érzem, hogy ott is mindent beleadtam, és elkövetkezendőkben szeretném még többször is bizonyítani, hogy a segítségére lehetek a csapatnak - mondta az klubhonlapnak a papírok aláírását követően Yahaya, aki a jövőben az 19-es számú mezt viseli majd Újpesten.

Yahaya az NK Lokomotiva utánpótláscsapatánál pallérozódott, ahol még nem szerepelt felnőtt bajnokin, illetve kupamérkőzésen. A Ruanda elleni felkészülési mérkőzésen magára ölthette a kameruni válogatott mezét. Tagja a kameruni U20-as válogatottnak, amellyel legutóbb a korosztályos Afrika-Kupán lépett pályára.

Olvastad már?
Fradi: A Slovannal hozták össze külföldön a háromszoros bajnok védőt - tévesen
Grúziában arról írnak, hogy Lasha Dvali télen a pozsonyiakhoz igazolhat, honlapunk viszont úgy tudja, hogy a Slovan ezzel a szándékkal nem kereste még meg a Fradit.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
Tovább az összes átigazoláshoz