Újpest: Az alapember kihagyhatja a Vidi elleni nyitómeccset

A Magyar Kupa nyolcaddöntőjének első összecsapásán Enis Bardhi, az Újpest középpályása megsérült és le kellett cserélni.
Privacsek András 2017. február 13., hétfő 14:37
A Magyar Kupa nyolcaddöntőjének első összecsapásán Enis Bardhi, az Újpest középpályása megsérült és le kellett cserélni.
Szerző: Privacsek András 2017. február 13., hétfő 14:37

A 21 éves újpesti játékos így nyilatkozott jelenlegi helyzetéről: - 30 perc után éreztem, hogy nincs minden rendben, és a kezdődő fájdalom miatt jobb volt számomra a csere. A hét közepéig különböző orvosi vizsgálatok várnak rám, utána már többet tudok mondani, hogy pontosan mi a probléma, és mennyi időt vesz majd igénybe a rehabilitációm. Természetesen minél előbb játszani szeretnék, szívem szerint már a Videoton ellen pályára lépnék, de minden az analízisek eredményétől függ majd - mondta Bardhi az ujpestfc.hu-nak.

 
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fradi
Ben Romdhane
Az egyiptomi Al-Ahly továbbra is leigazolná Mohamed Ali Ben Romdhane-t, a felek egyelőre szóban egyeztetnek az esetleges klubváltásról.
Újpest
Josué
A Legiától távozó 4-szeres portugál válogatott Josuét beajánlották Újpesten, de Bartosz Grzelak nem tartott igényt a 33 éves középpályásra.
Csákvár
Új igazolás
Az elmúlt hetekben a csapattal készülő Haragos Viktor (legutóbb Honvéd) a 2024/25-ös bajnokságban az Aqvital FC Csákvárt erősíti.
Tovább az összes átigazoláshoz