Újabb változás az NB I-ben: A Fehérvár-Újpest rangadó is elmarad

Az MLSZ Versenybizottságának közlése szerint az augusztus 21-i MOL Fehérvár-Újpest élvonalbeli bajnokit a Vidi nemzetközi kupaszereplése miatt elhalasztják.
Dudás Gábor 2022. augusztus 12., péntek 16:58
Az MLSZ Versenybizottságának közlése szerint az augusztus 21-i MOL Fehérvár-Újpest élvonalbeli bajnokit a Vidi nemzetközi kupaszereplése miatt elhalasztják.
Szerző: Dudás Gábor 2022. augusztus 12., péntek 16:58

A pénteki bejelentés szerint a fehérvári mérkőzés új kezdési időpontját az MLSZ Versenybizottsága később fogja kitűzni.

A halasztásra - amely nem az első az idényben, hiszen a BL-ben, majd most már az EL-ben érdekelt Ferencváros ZTE, majd Paks elleni NB I-es meccse is később kerül megrendezésre - a MOL Fehérvár nemzetközi kupaszereplése miatt került sor.

Michael Boris csapata augusztus 18-án, illetve 25-én a német 1. FC Köln együttesével találkoznak az Európa Konferencia Liga playoff-körében, miután kettős győzelemmel búcsúztatta a moldovai Petrocub Hincestit.

Olvastad már?
A Loki Kazahsztánból igazolhat jól ismert támadót - hazai átigazolási hírek
A csakfoci.hu legkedveltebb rovatában ismét az NB I, az NB II és légiósainkat érintő piaci híreket gyűjtjük egy csokorba Nektek. Cikkünk folyamatosan frissül. Nézz vissza naponta többször is!
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest/Fehérvár
Bartosz Grzelak
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően Bartosz Grzelak távozott a Viditől és az Újpest vezetőedzője lett.
Nyíregyháza
Új érkező
Védekező középpályást igazolt a Nyíregyháza Spartacus. A Vasas-nevelés Kovács Milán az elmúlt három évben előbb Szegeden, majd Gyirmóton volt alapember. A 24 éves játékos 3 éves szerződést kötött.
Mezőkövesd
Új igazolás
A Mezőkövesd bejelentette a 27 éves Harsányi István szerződtetését. A támadó középpályás az elmúlt két évet Pécsen töltötte, az előző idényben nyolc góllal segítette az NB II-es kiesőt.
Tovább az összes átigazoláshoz