Országot és klubot vált az egyik legjobb fiatal magyar védő - ide igazolhat

Az U21-es válogatott csapatkapitánya külföldre tart, új fejezet kezdődhet karrierjében.
Dudás Gábor 2017. július 6., csütörtök 8:41
Az U21-es válogatott csapatkapitánya külföldre tart, új fejezet kezdődhet karrierjében.
Szerző: Dudás Gábor 2017. július 6., csütörtök 8:41

A csakfoci.hu információi szerint Lengyelországban folytathatja pályafutását Kecskés Ákos, a magyar U21-es válogatott védője és csapatkapitánya, aki az elmúlt két idényt Újpesten töltötte, az olasz Atalanta kölcsönjátékosaként.

A kiváló fizikumú, 190 centiméter magas, 21 éves futballista összesen 31 mérkőzésen viselte a lilák mezét az NB I-ben, a hátsó alakzat meghatározó játékosa volt, nem csak klubját, de az egész élvonalat tekintve.

Most országot és klubot is vált a fiatal bekk, úgy tudjuk, több csapat is kivetette rá a hálóját, hamarosan eldőlhet a sorsa.

Honlapunk megkeresésére a Kecskést képviselő CMG menedzseriroda nem cáfolta az értesüléseinket, de részleteket egyelőre nem akartak elárulni a megbeszélésekről.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Győr
Tímár Krisztián
Megerősítést nyert a csakfoci.hu információja: távozott az ETO FC Győr kispadjáról Tímár Krisztián. A pótlás házon belülről érkezett Antonio Munoz személyében.
Vasas
Kondás Elemér
Eldőlt, hogy az angyalföldi kispadon nem lesz váltás a válogatott szünet alatt, így továbbra is Kondás Elemér irányítja a Vasast.
ZTE FC
Christy Manzinga
Manzinga 17 mérkőzésen lépett pályára a ZTE-ben, most a dél-koreai másodosztályba igazolt.
Tovább az összes átigazoláshoz