Fotó: MTI/Kovács Tamás

Nem kegyelmezett a Fegyelmi Bizottság az újpesti csatárnak: Maradt azt 5 meccses eltiltás

Hiába fellebbezett az Újpest Junior Tallo ötmeccses eltiltása ügyében, a Fegyelmi Bizottság a tárgyalás után helybenhagyta korábbi ítéletét.
Csakfoci Admin 2021. február 25., csütörtök 17:59
Fotó: MTI/Kovács Tamás
Hiába fellebbezett az Újpest Junior Tallo ötmeccses eltiltása ügyében, a Fegyelmi Bizottság a tárgyalás után helybenhagyta korábbi ítéletét.
Szerző: Csakfoci Admin 2021. február 25., csütörtök 17:59

Mint honlapunkon is beszámoltunk róla, az MLSZ Fegyelmi Bizottsága múlt heti ülésén öt NB I-es mérkőzésről tiltotta el az Újpest - Diósgyőr elleni bajnokiján kiállított - támadóját, Junior Tallót.

A negyedik kerületi lila-fehér klub fellebbezett az ügyben, így a Fegyelmi Bizottság ma újra összeült, hogy újratárgyalja az elefántcsontparti csatár eltiltását.

Az Újpest hivatalos honlapjának beszámolója szerint felülvizsgálatot kértek a bizottságtól, amelyhez több helyszínen jelenlévő dolgozó videós vallomását is csatolták (nem csak a klub alkalmazottai tettek vallomást).

A közel egyórás meghallgatás után a tagok 45 percnyi döntéshozatalra vonultak vissza, amely után "a bírói objektivitásra és a klub által csatolt vallomások elfogultságára hivatkozva az ítéletet helybenhagyták"

- írja az ujpestfc.hu.

Tallónak így a múlt szombati, ZTE elleni bajnoki után a Paks, a Budafok, a Puskás Akadémia és a Kisvárda elleni mérkőzéseket is ki kell majd hagynia, így csak április 3-án játszhat legközelebb az NB I-ben.

Tallo 92. perces kiállítása videón:

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Tovább az összes átigazoláshoz