Fotó: ujpestfc.hu

NB I: "Ne felejtsük, ez a csapat zsebelt be 3 pontot a Fraditól"; Kisvárdán bőven van hiányérzet - edzői várakozások

Hétfőn két mérkőzést rendeznek az NB I 12. fordulójából - így várják a vezetőedzők az összecsapásokat.
Dudás Gábor 2022. október 24., hétfő 11:55
Fotó: ujpestfc.hu
Hétfőn két mérkőzést rendeznek az NB I 12. fordulójából - így várják a vezetőedzők az összecsapásokat.
Szerző: Dudás Gábor 2022. október 24., hétfő 11:55

18:00: Mezőkövesd - Újpest

Kuttor Attila (Kövesd): – Nagyon fontos volt a számunkra a szerdai kupamérkőzés, úgy gondolom, hogy minden győzelem építi a csapatot, ezzel a sikerrel is előre léptünk. Az Újpest ellen nem vár ránk könnyű találkozó, de természetesen hazai pályán szeretnénk nyerni. Bízom benne, hogy a hétköznapi időpont ellenére sokan kilátogatnak majd a mérkőzésre és biztatják a csapatot, szükségünk van szurkolóink támogatására. (mezokovesdzsory.hu)

Milos Kruscic (Újpest): – Egy ellenfelet sem szabad lebecsülni. A Mezőkövesd gárdája jó játékosokból áll, a tabellán elfoglalt helyük nem tükrözi a képességeiket. Ne felejtsük el, hogy ez a csapat zsebelt be 3 pontot a Ferencvárostól. Kemény, nyílt sisakos meccsre számítok és természetesen azért megyünk, hogy elhozzuk a három pontot. (mezokovesdzsory.hu)

20:15: DVSC - Kisvárda

Srdjan Blagojevic (DVSC):Nehéz mérkőzés áll előttünk. Kisvárda egy erős ellenfél, az előző évben dobogón végzett a tabellán és az idei bajnokságban is nagyon ambiciózus.

A vetélytárs játékát elemezve azt kell mondanom, hogy fizikailag megterhelő meccsre számíthatunk, mivel nagyon agresszívan játszanak, erős a védelmük, összeszedettek és fizikailag is erősek. Nem mi választjuk az ellenfelet, ezért minden mérkőzés egy lehetőség arra, hogy megszerezzük a három pontot.

Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy felvegyük velük a versenyt. A legfontosabb, hogy jól tudjunk reagálni az agresszivitásukra, megszerezzük a labdát, nyerni tudjunk védelemben, támadásban, átmenetben és pontrúgásban is. Koncentrálnunk kell minden apró részletre, s ha ez sikerül, akkor nagyobb eséllyel tudunk győzni. (dvsc.hu)

Török László (Kisvárda): - Az eddig megszerzett tizennyolc pont nem rossz, de azért bőven van hiányérzetünk, így nem biztos, hogy elfogadnánk azt a második körre is. Minél jobb szereplésre törekszünk a továbbiakban is. Ami a debreceni mérkőzést illeti, nyilvánvaló, hogy feltérképeztük az ellenfelet, és tudjuk, miben változott a játéka az edzőváltást követően. Az utóbbi két meccsükön rendre négy gólt szereztek hazai pályán, az arra utal, hogy a támadójáték az erősségük.

Saját bőrünkön is tapasztaljuk és a többi bajnokin is látjuk, hogy minden mérkőzés más, nem feltétlenül arra kell számítani, hogy a mi védelmünk és az ő támadósoruk minősége dönti el a pontok sorsát. Vannak rá példák, hogy egy-egy kimagasló teljesítményt szerényebb produkciók követik, erre nálunk is volt példa.

A tizenkét csapatos bajnokságban számos a meglepetés, ezért is van szükségünk maximális koncentrációra minden egyes meccsen, elöl is, hátul is. A téli pihenő előtt csak egyszer játszunk hazai környezetben és négyszer idegenben, ezzel együtt szeretnénk jól kijönni ebből az időszakból, ehhez az kell, hogy Debrecenben is eredményesek legyünk. (kisvardafc.hu)

Olvastad már?
Reagált az MLSZ a ZTE-Honvéd botrányára és levonulására: "A legszigorúbban büntetheti a cselekményt"
Az MLSZ közleményben reagált a Zalaegerszegen történtekre, amelyek után eljárás indulhat a szövetségnél.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Újpest
Milos Kosanovic
A negyedik kerületiek szerződtették a szabadon igazolható szerb védőt, Milos Kosanovicot.
Ajka
Schindler Szabolcs
A csakfoci.hu információi szerint nagy eséllyel a jelenleg a Vasas tartalékcsapatánál dolgozó Schindler Szabolcs lehet az ajkaiak új vezetőedzője.
Tovább az összes átigazoláshoz