Nagy visszatérőt jelentettek be Újpesten - fizetni sem kellett érte

A korábbi alapember, Dzenan Burekovic újra lila-fehérben futballozik majd az idényben. Szűk két év után tért vissza a bosnyák balbekk.
Nyikes Zoltán 2022. július 29., péntek 19:00
A korábbi alapember, Dzenan Burekovic újra lila-fehérben futballozik majd az idényben. Szűk két év után tért vissza a bosnyák balbekk.
Szerző: Nyikes Zoltán 2022. július 29., péntek 19:00

Visszatért Újpestre a bosnyák balhátvéd, Dzenan Burekovic, aki 2018 februárjától 2020 szeptemberéig már 88 tétmérkőzésen pályára lépett a negyedik kerületi együttesnél - ekkor egy gólt és 21 asszisztot jegyzett.

Az NB I-ből ezt követően a török élvonalbeli Göztepéhez igazolt, ahol 29-szer szerepelt, márciusban azonban szerződést bontottak vele, így most szabadon igazolhatóként került a Megyeri útra - írja az ujpestfc.hu.

- Örülök, hogy újra Újpesten lehetek, itt mindig is úgy éreztem, hogy otthon vagyok és ez most sincs másképp. Amikor megkerestek a klubtól egy percet sem gondolkoztam, minden nagyon gyorsan lezajlott, felemelő és jó érzés, hogy ismételten magamra ölthetem a lila-fehér mezt. Célom, hogy minél eredményesebben részt vegyek a csapat céljainak elérésében, mindent megteszek, hogy a bajnokság élmezőnyében végezzünk a szezon végén és természetesen a nemzetközi szereplés kiharcolásáért is küzdeni fogok.

Olvastad már?
A Loki Kazahsztánból igazolhat jól ismert támadót - hazai átigazolási hírek
A csakfoci.hu legkedveltebb rovatában ismét az NB I, az NB II és légiósainkat érintő piaci híreket gyűjtjük egy csokorba Nektek. Cikkünk folyamatosan frissül. Nézz vissza naponta többször is!
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár FC
Megvan az új vezetőedző
Ahogyan azt előre jeleztük, Bartosz Grzelak távozását követően Pető Tamás vette át a Fehérvár irányítását.
Vasas
Kapust igazoltak
A 23 éves Kiss Ágoston az előző szezonban a kieső Tiszakécskét erősítette, de a WYSCOUT adatai alapján ő volt a másodosztály legjobb kapusa.
Újpest/Fehérvár
Bartosz Grzelak
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően Bartosz Grzelak távozott a Viditől és az Újpest vezetőedzője lett.
Tovább az összes átigazoláshoz