Nagy bejelentés Újpesten: Schobert Norbert cége az új főszponzor

Stratégiai megállapodást kötött az Újpest FC a Schobert Norbert és Rubint Réka vezette, "Update Low Carb" nevű céggel, amely a Magyar Kupa-győztes gárda egészséges és tudatos táplálkozását biztosítja majd. 
Dudás Gábor 2018. június 21., csütörtök 14:40
Stratégiai megállapodást kötött az Újpest FC a Schobert Norbert és Rubint Réka vezette, "Update Low Carb" nevű céggel, amely a Magyar Kupa-győztes gárda egészséges és tudatos táplálkozását biztosítja majd. 
Szerző: Dudás Gábor 2018. június 21., csütörtök 14:40

"Nagy nap ez az Újpest FC életében, hiszen egy nemzetközi cégcsoport állt be a labdarúgás mögé" - jelentette be a stratégiai főszponzorként és mezszponzorként is színre lépő "Update Low Carb" érkezését Dzodzoglu Sziderisz, az Újpest FC operatív igazgatója.

A klubvezető elmondta: pár hónapja kezdődtek el az egyeztetések Schobert Norbertékkel, amelynek eredményeként egy hosszabb ideje tartó együttműködés már zajlott a felek között, a cég élelmiszer-beszállítója volt a futballcsapatnak. Sziderisz reményét fejezte ki, hogy az új stratégiai főszponzorral egy hosszú távú megállapodás született most , amely nem csak szponzorációs, hanem sportszakmai együttműködést is jelent egyben.

Számunkra elengedhetetlen az egészséges, tudatos életmód követése. Mind játékosaink, mind munkatársaink érdekét szem előtt tartva kötöttük meg ezt a stratégiai megállapodást, valamint kulcsfontosságú szerepet tölt be az Újpest FC hitvallásában az utánpótlás terelése a profi, sportolói életmódhoz alkalmas étkezés felé. Úgy gondoljuk, hogy nem lehet elég hamar elkezdeni a helyes táplálkozást, így ezzel a kontraktussal egészen a legfiatalabb korosztálytól az NB I-ben szereplő játékosainkig kiszolgálhatjuk az igényeket, és az ételekkel javíthatjuk a teljesítményt is - fogalmazott Sziderisz.

"Engem a foci soha nem érdekelt őszintén szólva" - vallotta be Schobert Norbert vezérigazgató-tulajdonos, aki a sajtótájékoztató nyitányaként egyébként félmeztelenre is vetkőzött, hogy magára ölthesse az Újpesttől kapott "Schobert 71" feliratú mezét.

A fitneszguru hozzátette: először csak élelmiszer-beszállítóként akart együttműködni a klubbal, szponzorként nem. "Megvártam a kupadöntőt a megállapodással" - mondta.

"Nem pénzzel támogatom az Újpestet, hanem biztosítom az étkezésüket"

- nyilatkozta Schobert, kiemelve, hogy a lilák is azokból a szénhidrát-csökkentett termékeikből kapnak, amelyek szembemennek a szomorú magyar valósággal - hazánk Európa legelhízottabb nemzete, de világszinten is a 4. helyen áll, mint ahogy a rákos megbetegedések, illetve a cukorbetegség következményeként bekövetkező lábamputációk tekintetében is sajnos az élmezőny tagja vagyunk. "Ma mindenki fitnesz, de mind megdöglünk" - fogalmazott keményen a cégvezető.

Schobert végül hozzátette: "Focizni nem tudunk, de itt leszünk, hogy segítsünk". Végezetül párja és tulajdonostársa, Rubint Réka is kapott egyébként egy női mezt a liláktól ("Rubint 78" felirattal).

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Sallai Roland
Édesapja elmondása szerint Olaszországba kerülhet a nyáron a Freiburg magyar válogatott támadója.
Puskás Akadémia
Körmendi Kevin
Körmendi Kevin 2025 nyaráig szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. A 21 éves hátvéd jelenleg az Aqvital FC Csákvár színeiben szerepel kölcsönben.
Puskás Akadémia
Komáromi György
2026 nyaráig meghosszabbították Komáromi György szerződését. A saját nevelésű, 21 éves támadó a mostani szezonban 16-szor lépett pályára az NB I-ben.
Tovább az összes átigazoláshoz