Fotó: kisvardafc.hu

MLSZ: Döntöttek az Újpest és a Kisvárda NB I-es és nemzetközi licencéről is

A hiánypótlásokat követően az MLSZ mindkét csapat esetében elfogadta a licenckérelmeket.
Nyikes Zoltán 2022. május 6., péntek 20:41
Fotó: kisvardafc.hu
A hiánypótlásokat követően az MLSZ mindkét csapat esetében elfogadta a licenckérelmeket.
Szerző: Nyikes Zoltán 2022. május 6., péntek 20:41

A Magyar Labdarúgó Szövetség Elsőfokú Licencadó Bizottsága április közepén bírálta el a 2022/23. évi nemzetközi (UEFA), nemzeti első osztályú (NB I-es), nemzeti másodosztályú (NB II) és nemzetközi (UEFA) női licenckérelmeket.

Akkor megírtuk, hogy az élvonalból a Kisvárda és az Újpest sem kapott klublicencet, a két klub április 29-ig pótolhatta a hiányzó dokumentumokat, és bizonyíthatták a Klublicenc Szabályzatnak való megfelelésüket.

Péntek délután a Kisvárda bejelentette, hogy a sikeres hiánypótlás után a klub megkapta a 2022/23-as bajnoki évre a nemzetközi (UEFA) és az NB I-es rajtjogosultságot, ezzel biztossá vált, hogy kilépnek a nemzetközi színtérre, miután csütörtökön kiharcolták az Európa Konferencia Liga-indulást.

Az Újpest is bejelentette, hogy az MLSZ Elsőfokú Licencadó Bizottsága a hiánypótlást követően elfogadta a 2022/23-as szezonra mind a nemzetközi (UEFA), mind az NB I-es licenckérelmet.

Olvastad már?
Fradi: Jól bevált piacról érkezhet gólerős középpályás - sajtóhír
Svédországban azt írják, hogy a Kalmar támadó középpályásáról folytat tárgyalásokat az FTC. Honlapunk is úgy értesült, hogy valóban ajánlatot tett a bajnokcsapat Oliver Bergért.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Komáromi György
2026 nyaráig meghosszabbították Komáromi György szerződését. A saját nevelésű, 21 éves támadó a mostani szezonban 16-szor lépett pályára az NB I-ben.
Nyíregyháza
Visinka Ede
Megerősítést nyert a csakfoci.hu korábbi információja: a Nyíregyháza közös megegyezéssel szerződést bontott Visinka Ede vezetőedzővel.
Kozármisleny
Bor Dávid
Az NB II-es csapat bejelentette, hogy szerződtették a szabadon igazolható Bor Dávidot. A szélső legutóbb Békéscsabán játszott, de az NB I-ben is megfordult a Paksi FC-ben.
Tovább az összes átigazoláshoz