Másodszor rendezik meg a Lázár Bence-emléktornát – ők lépnek pályára

A tragikusan fiatalon elhunyt Újpest-csatár, Lázár Bence tiszteletére rendeznek jótékonysági teremlabdarúgó emléktornát december 29-én a kecskeméti Messzi István Sportcsarnokban.
Csakfoci Admin 2019. december 10., kedd 16:40
A tragikusan fiatalon elhunyt Újpest-csatár, Lázár Bence tiszteletére rendeznek jótékonysági teremlabdarúgó emléktornát december 29-én a kecskeméti Messzi István Sportcsarnokban.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. december 10., kedd 16:40

A 2019-es év utolsó vasárnapján, december 29-én rendezik meg a II. Lázár Bence Emlékgálát. A 35 év feletti korosztálynak kiírt teremlabdarúgó tornán megint 10 csapat vág neki a küzdelmeknek, két darab ötös csoportban.

A csoport

Kerekegyházi SE, F-Group Menedzseriroda, Újpest FC, Szolnoki MÁV FC, Nyíregyháza SFC

B csoport

Kecskeméti TE, Lajosmizsei VLC, Kiskunfélegyházi HTK, Pécsi MFC, Magyar Öregfiúk Válogatott

A "tétmérkőzések" mellett gálameccseket is láthat a közönség, melyeken a Magyar Színészválogatott, a Sport TV és az Újpest 1885 Szurkolói Klub csapata méri össze erejét.

Az eseményhez kapcsolódóan 2019.12.06. - 2019.12.26. között aukcióra kerül egy, az Újpest első számú csapata által aláírt egyedi mez.

A szervezők az árverezésből befolyt összeget teljes egészében a leukémiás gyermekek támogatásának céljából életre hívott Soha ne add fel LÁZÁR BENCE Emlékalapítvány részére ajánlják majd fel, akárcsak az egész napos programokból befolyt bevételt is.

A helyszínen 10.00 és 15.00 között a Magyar Vöröskeresztnek és az Országos Vérellátó Szolgálatnak köszönhetően a kilátogatók véradáson is részt vehetnek Gereben Lívia és Murcsik-Pávó Réka gyógyulásáért.

Minden további információ ITT – kattints!

Neked ajánljuk
Átigazolások
Asteras Tripolis
Ádám Martin
A görög Asteras Tripolis hivatalos honlapján jelentett be Ádám Martin érkezését.
NB I
Meshack Ubochioma
Egyelőre nincs még klubja Meshack Ubochiomának, akivel július elején bontott szerződést a ZTE.
Légiósok
Ádám Martin
Úgy tűnik, egyre közelebb a megegyezés a görög Aszterasz Tripolisz és Ádám Martin között.
Tovább az összes átigazoláshoz