Majdnem 100 millióval lett gazdagabb az Újpest a Barcelona meccse után

A Levante bennmaradása egyben az Újpest klubkasszájának is bővülést jelent: remek üzletet kötöttek a spanyolokkal Enis Bardhi ügyében, most és egy év múlva is érkezhet egy magyar szinten komoly összeg.
Dudás Gábor 2018. április 30., hétfő 8:54
A Levante bennmaradása egyben az Újpest klubkasszájának is bővülést jelent: remek üzletet kötöttek a spanyolokkal Enis Bardhi ügyében, most és egy év múlva is érkezhet egy magyar szinten komoly összeg.
Szerző: Dudás Gábor 2018. április 30., hétfő 8:54

TABELLÁK: Az NB I és a La Liga állása itt!

Mint arról beszámoltunk, megnyerte a spanyol bajnokság 2017/2018-as idényét az FC Barcelona, miután 4-2-re győzött vasárnap a Deportivo La Coruna otthonában. A katalán siker egyben a Depor kiesését és a Levante bennmaradását is jelentette.

Utóbbi magyar szempontból is érdekes tény. A Levante tavaly nyáron szerződtette Újpestről a macedón válogatott Enis Bardhit, aki fontos szerepet játszott az első osztályú tagság megtartásában: 23 meccsen 6 gólt szerzett, legutóbb a múlt héten, az Athletic Bilbao 3-1-es legyőzéséből vette ki a részét nagyszerű duplájával.

A macedón támadó középpályás és klubjának bennmaradása pedig anyagi hasznot is jelent az Újpestnek. A csakfoci.hu információi szerint a Levante 250 ezer eurót fizet bónuszként emiatt a Megyeri útra, és ugyanez lesz a helyzet egy év múlva is, ha a valenciai gárda megint megőrizné helyét a La Ligában. A tavalyi átigazolási szerződésben ugyanis két évre szólt ez a záradék.

Mindez azt jelenti, hogy a Bardhiért korábban fizetett 1,5 millió euró mellett hamarosan újabb mintegy 80 millió forint érkezik az újpesti klubkasszába és erre még a következő évben is lehet esély.

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Honvéd
Itt a második nyári igazolás
Medgyes Zoltán lett a kispestiek második nyári igazolása.
Újpest
Csoboth Kevin
Az Újpestről távozó szakember, Mészöly Géza szerint ezzel a góllal pedig még inkább emelkedett Csoboth Kevin ázsiója, akinek már a Skócia elleni meccs előtt is volt kérője.
ETO FC Győr
Köteles László
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően távozik az ETO-tól Köteles László sportigazgató - jelentette be hivatalos oldalán a győri klub.
Tovább az összes átigazoláshoz