Lázár Bence meggyógyult: Hálát adok a sorsnak, hogy ilyen egészségügyi problémáim vannak

Az Újpest korábbi támadója szeretne ott lenni volt csapata Mezőkövesd elleni meccsén.
Privacsek András 2016. november 22., kedd 17:45
Az Újpest korábbi támadója szeretne ott lenni volt csapata Mezőkövesd elleni meccsén.
Szerző: Privacsek András 2016. november 22., kedd 17:45

Az Újpest hétvégén megjelenő 6-0 magazinja terjedelmes interjút közöl a klub egykori kiváló csatárával, aki a jelek szerint sikerrel vívta meg élete meccsét.

- Napok óta tervezem, hogy a helyszínen nézem meg a fiúkat a Mezőkövesd ellen, de a bal térdem nagyon elkezdett fájni pár napja, és most alig tudok ráállni. Persze hálát adok a sorsnak, hogy ilyen egészségügyi problémáim vannak, de most ez is elég kellemetlen. Mindenesetre igyekszem összedrótozni magam, mert már nagyon hiányzik egy jó kis Újpest-meccs. Nemigen hagytam ki mérkőzést az elmúlt időszakban sem, de azért más tv-ben, vagy neten szurkolni, mint kint a stadionban. Az az én igazi közegem - olvasható az ujpestfc.hu-n.

Mint ismert, Lázár Bencénél tavaly szeptemberben diagnosztizáltak leukémiát. A nem sokkal korábban, 23 évesen visszavonuló játékos legyőzte a szörnyű kórt, ez év októberében már műsort is vezetett a Sport TV-n.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár FC
Ominger Gergő
A Fehérvár FC és a Puskás Akadémia FC megállapodásának értelmében kölcsönbe érkezik a Vidihez a középpályán bevethető, utánpótlás-válogatott Ominger Gergő.
ETO FC Győr
Akadémisták kaptak szerződést
A 19 éves védő, Kulcsár Martin és a 17 éves Décsy Ádám személyében a győriek két akadémistája kapott profi szerződést.
Tatabánya
Nagy fogást jelentettek be
A szurkolói ankéttal egybekötött sajtótájékoztatón Dragóner Attila ügyvezető mindenkit meglepett és bemutatta az NB II-es csapat új igazolását, Vida Kristophert.
Tovább az összes átigazoláshoz