Közleményt adott ki az Újpest a licencszel kapcsolatban

Az MLSZ közleményére reagálva szombaton az Újpest FC is közleményt adott ki a licencszel kapcsolatban, melyet változtatás nélkül közlünk.
Csakfoci Admin 2020. május 23., szombat 15:36
Az MLSZ közleményére reagálva szombaton az Újpest FC is közleményt adott ki a licencszel kapcsolatban, melyet változtatás nélkül közlünk.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. május 23., szombat 15:36

Mint arról korábban beszámoltunk a Magyar Labdarúgó Szövetség licencadó bizottsága közzétette azon klubok listáját, amelyek megkapták az megkapták az NB I-es, valamint az NB II-es játékengedélyt a következő, 2020/21-es idényre. A listából kiderült, hogy az élvonalbeli csapatok közül az Újpest FC és a ZTE FC sem kapott első körben licencet.

Az MLSZ közleményére reagálva az Újpest FC is közleményt adott ki, amit változtatás nélkül közlünk.

Pontosítjuk a médiában szárnyra kelt híreket, mely szerint az Újpest FC nem szerepel az MLSZ licencadó bizottságának a mai napon közzétett listáján:

A 2020-2021-e futballidényre a Klub megkapja a licence engedélyt, melyről az MLSZ biztosított bennünket!

A felújított pályán történő - korábban áprilisra tervezett - tesztmérkőzés lebonyolítására a vírushelyzet okán május 16-án került sor, az MLSZ elektronikus rendszere azonban ezt megelőzően technikailag lezárt, így hivatalosan csak a június 10-i listában tüntetheti fel a Klub licence engedélyét, mikor „hiánypótlási eljárás” keretében technikailag a rendszer is ismét engedélyezi a tesztmérkőzés adminisztrálását.

Az MLSZ infrastruktúra szakértői a pályát rendben találták, a hivatalos engedélyt megadták az Újpest FC részére. Következésképp az ősi rivális Ferencvárost május 27-én a Szusza Ferenc Stadionban fogadjuk.

Az Újpest FC minden feltételnek eleget tett, hogy megkapja az NBI-es tagsághoz szükséges licencet!

Olvastad már?
MLSZ: Két NB I-es csapat nem kapott licencet első körben
Két élvonalbeli együttes licenckérelme nem került jóváhagyásra a Magyar Labdarúgó Szövetség pénteki ülésén. Ezen klubok június 2-ig pótolhatják a hiányzó dokumentumokat.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Paks
Hegedűs János
Hegedűs János a Paksi FC kölcsönjátékosaként szerepel majd az új szezonban az FK Csíkszereda együttesében.
Hertha
Dárdai Márton
Német sajtóhírek szerint bizonytalan Dárdai Márton jövője a Herthánál. A magyar válogatott védőre számítana klubja, ő azonban szívesebben futballozna az élvonalban.
BVSC
Pekár László
Csábi József vezetőedző remekül ismeri a legújabb kiszemeltet.
Tovább az összes átigazoláshoz