Közel 400 ember előtt, gálameccsel avatták fel a Lázár Bence Sportcentrumot

Közel 3-400 ember előtt, gálamérkőzéssel avatták fel szombaton délelőtt Lajosmizsén a Lázár Bence Labdarúgó Sportcentrumot.
Csakfoci Admin 2019. március 23., szombat 14:41
Közel 3-400 ember előtt, gálamérkőzéssel avatták fel szombaton délelőtt Lajosmizsén a Lázár Bence Labdarúgó Sportcentrumot.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. március 23., szombat 14:41

Szombaton verőfényes napsütésben avatták fel a lajosmizsei Lázár Bence Sportcentrumot. A belépés díjtalan volt, a helyszínen lévők a "Soha ne add fel LÁZÁR BENCE" emlékalapítványt támogathatták.

A programok délelőtt 10:00 órakor avatóbeszédekkel kezdődtek, majd a szívbemarkoló szavak után Lázár Bence édesanyja állt a mikrofon mögé, aki hihetetlen tartás és lelkierő közepette köszönte meg mindenkinek, aki ott volt és részt vett ezen az eseményen.

A gálamérkőzés 11:00 órakor kezdődött, amely megkezdése előtt Lázár Bence 91-es számú, lajosmizsei, bekeretezett mezével álltak be középre a pályán a csapatok. A lila-fehéreknél Kabát Péter is ott volt csapatkapitányként, valamint a mostani keret tagjai közül Banai Dávid és Marko Filipovics, rajuk kívül pedig a II. osztályban vitézkedő U19-es együttes játékosai alkották csapatot, amely 2-1-re nyert.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Sallai Roland
Édesapja elmondása szerint Olaszországba kerülhet a nyáron a Freiburg magyar válogatott támadója.
Puskás Akadémia
Körmendi Kevin
Körmendi Kevin 2025 nyaráig szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. A 21 éves hátvéd jelenleg az Aqvital FC Csákvár színeiben szerepel kölcsönben.
Puskás Akadémia
Komáromi György
2026 nyaráig meghosszabbították Komáromi György szerződését. A saját nevelésű, 21 éves támadó a mostani szezonban 16-szor lépett pályára az NB I-ben.
Tovább az összes átigazoláshoz