Komoly erősítés Újpesten - házon belülről érkezik

Jonathan Heris akár már a Honvéd ellen pályára léphet.
Mokány Lajos 2016. október 1., szombat 9:16
Jonathan Heris akár már a Honvéd ellen pályára léphet.
Szerző: Mokány Lajos 2016. október 1., szombat 9:16

Nyáron megműtötték az Újpest védőjét, aki emiatt az idei szezonban még nem léphetett pályára. A sokak szerint legjobb újpesti légiósnak számító Heris visszatérése közeli, így az igazolásoktól eltiltott lilák hamarosan házon belülről "erősítenek".

- Egy hosszú sérült időszakból keveredek ki lassan. Júniusi műtétem után Belgiumban végeztem a rehabilitációm nagy részét, ahol ott volt Kylian is. Sokat edzettünk együtt és jelentem, az Ő felépülése is jól halad. Pár napja tértem vissza Budapestre, így már a derbit is volt szerencsém élőben látni. Ami az edzéseket illeti, a többiekkel együtt tréningezem, és teljes értékű munkát végzek - mondta Heris a klub honlapjának, aki arról is beszélt, mikor léphet ismét pályára.
- A versenykiírásnak köszönhetően szerencsére van még egy kis időm, hisz’ a következő bajnoki mérkőzésünkre csak október közepén kerül sor. Ezekben a hetekben minden tőlem telhetőt megteszek az edzéseken, hogy aztán két hét múlva már a pályán is bizonyíthassak, de természetesen a végső döntést az edzőink hozzák majd meg.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz