Fotó: ujpestfc.hu

Kádár bajnokságot akar nyerni az Újpesttel: "Kell két és fél hét, mire visszanyerem a formámat"

Az Újpest egyik új szerzeménye kisebb sérülést szenvedett az utolsó kínai meccsén, januárban pedig koronavírusos is volt, így van egy kis lemaradása.
Nyikes Zoltán 2022. február 14., hétfő 16:06
Fotó: ujpestfc.hu
Az Újpest egyik új szerzeménye kisebb sérülést szenvedett az utolsó kínai meccsén, januárban pedig koronavírusos is volt, így van egy kis lemaradása.
Szerző: Nyikes Zoltán 2022. február 14., hétfő 16:06

Múlt héten vált hivatalossá, hogy a magyar válogatott korábbi alapembere, Kádár Tamás Újpesten folytatja pályafutását. A 31 éves játékos a klubhonlapnak adott nyilatkozatában elmondta, a légiósévei alatt is folyamatosan figyelte a magyar bajnokságot.

– Mindenki tudja, hogy Diósgyőrben játszottam, sokszor néztem DVTK-találkozókat, de például egy Fradi-Újpestet, Újpest-Fradit is mindig követtem. Tisztában vagyok a körülményekkel, mindig is csodáltam az újpesti alakulatot. Régi vágyam volt, hogy úgy jöjjek még haza, hogy jó teljesítményt tudjak nyújtani, érezzek magamban erőt. Nagy terveim vannak Újpesten, ebben a szezonban elsősorban az, hogy a csapat bent maradjon az élvonalban, utána pedig mindenképpen egyre jobb formába lendülni - mind saját magam, mind a csapat szempontjából is - és bajnokságot nyerni – vázolta fel céljait Kádár.

A legutóbb Kínában légióskodó védő elmondta, az utolsó ottani mérkőzésén egy kisebb sérülést szenvedett, aztán január közepén elkapta a koronavírust, úgyhogy nem volt annyira szerencsés helyzetben.

– Viszont próbáltam edzeni, felkészíteni magamat. Van lemaradásom, úgy gondolom, hogy kell két, két és fél hét, mire visszanyerem a formámat és utána jó teljesítményt fogok nyújtani – zárta az interjút a védő.

Olvastad már?
Újpest: Visszatért a középpálya motorja, de csak nyárig marad - hivatalos
Onovo 2018-tól 2021 nyaráig 127 tétmérkőzésen lépett pályára Újpesten, most pedig a tavaszi szezonra visszatért.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Békéscsaba
Érkező, távozó
Szerződtették a 18 éves támadót, Maronyay Zalán Gábort (legutóbb Szeged II). Kapusuk, Czinanó Antal Áron pedig Tiszaújvárosban szerepel majd a szezonban.
Kisvárda
Danijel Petkovic
A Várdáról távozó montenegrói válogatott kapus, Danijel Petkovic a KL-selejtezőben érdekelt, igaz, közben lett sereghajtó Liepajánál folytatja karrierjét.
MTK/Fehérvár
Kovács Mátyás
A kék-fehérek 20 éves támadója szerződést hosszabbított klubjával, de egy évre a Vidihez került kölcsönben. A fehérváriaknak nem lesz opciójuk a végleges megvételére.
Tovább az összes átigazoláshoz