Döntést hozott az MLSZ az Újpest és a ZTE NB I-es licencéről

Mindkét csapat a hiánypótlási eljárás után juthatott hozzá élvonalbeli indulási engedélyéhez.
Dudás Gábor 2020. június 11., csütörtök 10:30
Mindkét csapat a hiánypótlási eljárás után juthatott hozzá élvonalbeli indulási engedélyéhez.
Szerző: Dudás Gábor 2020. június 11., csütörtök 10:30

Mint arról korábban beszámoltunk, két jelenlegi élvonalbeli gárda, az Újpest és a ZTE sem kapta meg első körben a 2020/2021-es idényre az NB I-es induláshoz szükséges licencet, hiánypótlásra kötelezte a klubokat az MLSZ.

A lilák már jelezték, hogy csak egy technikai malőr miatt nem kaptak azonnal engedélyt a szövetségtől, de a zalaiak is biztosak voltak abba, hogy a hiánypótlást követően nem lesz akadálya az NB I-es indulásuknak.

Nos, az MLSZ szerdán mindkét csapatnak megadta az élvonalbeli - illetve nemzetközi - licencet, az Újpest esetében pedig a következő szezonban is a Szusza Ferenc Stadion lesz a hazai pályán, amely már "alkalmas első osztályú találkozók megrendezésére", szemben a télen felbukkanó, azóta azonban már orvosolt pályagondokkal.

Ugyanígy a ZTE is megfelelt minden licenc-kritériumnak.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Komáromi György
2026 nyaráig meghosszabbították Komáromi György szerződését. A saját nevelésű, 21 éves támadó a mostani szezonban 16-szor lépett pályára az NB I-ben.
Nyíregyháza
Visinka Ede
Megerősítést nyert a csakfoci.hu korábbi információja: a Nyíregyháza közös megegyezéssel szerződést bontott Visinka Ede vezetőedzővel.
Kozármisleny
Bor Dávid
Az NB II-es csapat bejelentette, hogy szerződtették a szabadon igazolható Bor Dávidot. A szélső legutóbb Békéscsabán játszott, de az NB I-ben is megfordult a Paksi FC-ben.
Tovább az összes átigazoláshoz