"Azóta nem alszom, a gyomrom liftezik" – Hatalmas elismerés kapujában az Újpest korábbi játékosa

Az Újpest élő legendája, egykori kiváló labdarúgója az idei évben megkaphatja példaértékű teljesítményéért az OTP Bank alapítványának elismerését.
Csakfoci Admin 2019. október 30., szerda 13:31
Az Újpest élő legendája, egykori kiváló labdarúgója az idei évben megkaphatja példaértékű teljesítményéért az OTP Bank alapítványának elismerését.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. október 30., szerda 13:31

Göröcs János idén töltötte nyolcvanadik életévét. Titi 18 évesen a budapesti Vasas Izzóból került át az Újpesti Dózsa csapatához, és 15 éven keresztül hordta a lila-fehér mezt. Ez idő alatt ötszörös magyar bajnok és kétszeres kupagyőztes lett, az 1961-1962-es szezonban pedig gólkirályi címet is megszerezte. 1968-1969-es VVK szezonban, a döntőben a Newcastle United-del szemben állt fel a csapattal és nemes küzdelemben maradtak alul a lila-fehérek.

Az Újpest korábbi kiváló csatárát ebben az évben jelölték a Prima Primissima Díjra. A díj egyet jelent a kiemelkedő teljesítmények elismerésével. Az OTP Bank immár hét éve tartja fenn a kiemelkedő társadalmi elfogadottsággal bíró díjat, amelynek köszönhetően művészek, újságírók, tudósok, sportolók és oktatók kapnak elismerést. Az Alapítvány küldetése és célja a kezdetektől az, hogy a díj révén hozzájáruljon a magyarországi és a határon túli kulturális és tudományos élet szereplőinek szakmai munkájához, fejlődéséhez, hogy a magyar szellemi élet és annak kiemelkedő művelői kiemelt támogatást kapjanak - írja az ujpestfc.hu.

A Prima Primissima Díj olyan megbecsültségnek örvend, olyan értéket képvisel, hogy már a jelöltté válás is nagy elismerést jelent, a díjazottak pedig büszkén viselik a kitüntetést.

Amikor meghallottam el sem akartam hinni, nagyon meglepődtem, azóta pedig nem alszom, a gyomrom liftezik. Nagyon örülök neki. A születésnapom óta minden összejön, jó dolgok történnek velem, köszönöm, hogy rám gondoltak, és köszönöm a szurkolóknak, hogy sok éven át vittek engem és a csapatot is előre – nyilatkozta a jelöléssel kapcsolatban Titi bácsi a klubhonlapnak.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Varga Kevin
Török sajtóhírek szerint közös megegyezéssel szerződést bontott a Hatayspor és Varga Kevin.
Diósgyőr
Jérémie Obounet
A 20 éves Jérémie Obounet legutóbb Fehéroroszországban futballozott, most Diósgyőrben bizonyíthat.
Mezőkövesd
David Babunski
Továbbra is a kövesdieket erősíti David Babunski, akivel most két és féléves szerződést kötött a borsodi klub.
Tovább az összes átigazoláshoz