Az Újpest válogatott védőjét az a csapat vinné, ahonnan a Fradi igazolna

A csakfoci.hu úgy tudja, hogy a ciprusi élvonal harmadik helyén végző AEL Limasszol kívánságlistáján szerepel Kire Ristevski.
Nyikes Zoltán 2021. május 15., szombat 16:48
A csakfoci.hu úgy tudja, hogy a ciprusi élvonal harmadik helyén végző AEL Limasszol kívánságlistáján szerepel Kire Ristevski.
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. május 15., szombat 16:48

A nemrég véget érő NB I-es szezonban is az Újpest egyik legfontosabb játékosa volt az északmacedón válogatott védő, Kire Ristevski, akinek Predrag Rogan és Michael Oenning is legtöbbször a kezdőcsapatban szavazott bizalmat, ha a hátvéd épp nem volt sérült vagy eltiltott.

Információink szerint azonban nem biztos, hogy a következő idényt is a lila-fehérekkel kezdi meg a 30 éves játékos - akinek a szerződése a Transfermarkt szerint június végén lejár -,

úgy tudjuk ugyanis, hogy a ciprusi első osztályban szereplő AEL Limasszol vinné őt

- éppen az az együttes, amely gólvágóját megszerezheti a Fradi.

A 6-szoros ciprusi bajnokcsapat a harmadik helyen végzett a 2020/21-es kiírásban, így akárcsak az Újpest, ők is az Európa Konferencia Liga-selejtezőben indulhatnak a következő idényben.

TOVÁBBI EXKLUZÍV HÍREKÉRT KÖVESD A CSAKFOCI.HU-T A FACEBOOKON IS:

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Kiss Tamás
A lengyel másodosztályú - de kupagyőzelme miatt az EL-ben induló - Wisla Krakówhoz utazott orvosira a jelenleg szabadon igazolható, legutóbb Újpesten szerepelt Kiss Tamás.
Fehérvár FC
Mi lesz Fiola Attilával?
Továbbra sem dőlt el, hol folytatja pályafutását Fiola Attila. Az 59-szeres válogatott védő szerződése június 30-án lejárt, így jelenleg szabadon igazolható. (nso.hu)
Vasas/Szentlőrinc
Két fiatalt kölcsönadtak
A Vasastól érkezik kölcsönben az NB II-es Szentlőrinchez Rab Boldizsár és Szabó Benjámin. Előbbi védekező középpályásként, utóbbi jobb oldali szélső védőként vethető be.
Tovább az összes átigazoláshoz