Az Újpest pályáján 15 fokkal melegebb van, mint néhány méterrel arrébb

Fagynak, hónak és víznek nyoma sincs a Szusza Ferenc Stadion játékterén. Az újpesti fűtőpaplan 15 fokos különbséget is tud termelni a kinti és a gyepet körülvevő levegő között.
Budai László 2018. március 2., péntek 17:33
Fagynak, hónak és víznek nyoma sincs a Szusza Ferenc Stadion játékterén. Az újpesti fűtőpaplan 15 fokos különbséget is tud termelni a kinti és a gyepet körülvevő levegő között.
Szerző: Budai László 2018. március 2., péntek 17:33

Az Újpest FC pályamunkásai és szakemberei folyamatosan harcolnak a fagyos idővel. A kitartó munkának és a Belgiumból hozatott fűtőpaplannak azonban meglett a gyümölcse. Az elmúlt napokban az ideálisnak korántsem mondható időjárási körülmények ellenére, a pálya gyepét elkerülik a mínuszok. Sőt, a paplan alatt a pálya talaja puha és kellemes, 10-15 fok körüli, száraz időjárás van, így annak az esélye, hogy ne lehessen több mint ideális pályán megrendezni a Mezőkövesd elleni összecsapást minimálisra, szinte 0-ra redukálódott.

A paplan le- és felszerelése több órát vesz igénybe, de a szombaton délután 5 órakor kezdődő mérkőzés előtt a végletekig fenntartják a takaró szöveteket, ezzel biztosítva a játékosok számára a jó minőségű talajt - számolt be róla a lila-fehér klub honlapja.

 


Fotó: www.ujpestfc.hu
Címkék: #NB I #Újpest
Neked ajánljuk
Átigazolások
Elhagyhatja Amerikát
Franck Boli
Az FTC-től tavaly télen távozott, 4-szeres NB I-es bajnok Franck Bolival nem hosszabbít szerződést az MLS-ben szereplő Portland Timbers.
Újpest
Nebojsa Vignjevic
Az Újpest közleményben erősítette meg, hogy nem gondolkodik Nebojsa Vignjevic vezetőedző leváltásán.
Pécsi MFC
Szerződéshosszabbítás
Újabb megállapodást írt alá a PMFC-vel Helesfay Donát, a 33 esztendős, pécsi születésű és nevelésű hálóőr 2014 decemberében az élvonalban mutatkozott be az együttes kapujában - írja a klubhonlap.
Tovább az összes átigazoláshoz