Az Újpest Elek Ákos testvérét igazolná le

26 éves támadóval erősítene a Tischler Patrik távozása miatt mindenképpen új csatárra, csatárokra szoruló Újpest. A siófoki Elek Bence remek NB II-es tavaszt futott, de soha nem játszott még az élvonalban.
Dudás Gábor 2018. augusztus 30., csütörtök 10:14
26 éves támadóval erősítene a Tischler Patrik távozása miatt mindenképpen új csatárra, csatárokra szoruló Újpest. A siófoki Elek Bence remek NB II-es tavaszt futott, de soha nem játszott még az élvonalban.
Szerző: Dudás Gábor 2018. augusztus 30., csütörtök 10:14

Az ózdi születésű Elek Bence a magyar válogatott középpályásának, Elek Ákosnak az öccse és korábban, testvéréhez hasonlóan őt is leigazolta a Vidi Kazincbarcikáról. 2010-ben egy kupameccsen szóhoz is jutott a fehérvári felnőtteknél, így Magyar Kupa-ezüstérmesnek mondhatja magát.

Az áttörés azonban nem jött el a számára a Vidinél, kölcsönben előbb Cegléden, majd Kazincbarcikán futballozott, 2015-ben pedig végleg leigazolta a Siófok. 162 másodosztályú meccsen 29 gól szerepel a neve mellett, az élvonalban viszont soha nem szerepelt még.

A 26 éves támadó pályafutásának talán legjobb idényét futotta az előző szezonban, amikor 13 góllal járult hozzá a Siófok NB II-es bennmaradásához, a drámai tavaszi versenyfutás során a Szolnok és a ZTE ellen is duplázni tudott a futballista. A most zajló évadban 6 találkozón 2 gólja van, mindkétszer a ZTE elleni, 3-2-re elveszített Merkantil Bank Liga-meccsen talált be az 1. fordulóban.

Úgy tudjuk, teljesítményével Elek az Újpest érdeklődését is felkeltette, sőt, a lilák már javában tárgyalnak a Balaton-partiakkal a támadó átigazolásáról. A Megyeri útiaknak mindenképpen szükségük volna egy-két csatárra azután, hogy Tischler Patrik Kispestre távozott.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Csatárok és védők
Csatárokat és védőket is keresgetnek a lila-fehérek - ezt Bartosz Grzelak vezetőedző árulta el a klub sajtóeseményén.
Pécsi MFC
Aczél Zoltán
A Csakfoci úgy tudja, hogy minden bizonnyal az NB II-ből kiesett Pécsi MFC vezetőedzője lesz a Kozármislenytől távozó Aczél Zoltán.
Gyirmót
Új igazolás
2+1 egy éves szerződést kötöttek Hudák Martinnal, aki az elmúlt években a Pécs alapembere volt - jelentette be az NB II-es klub.
Tovább az összes átigazoláshoz