Az Újpest egyszer már megcsinálta azt, amire a válogatott középpályás vágyik

Balogh Balázs, az Újpest középpályása arra számít, hogy mindhárom hátralévő őszi bajnokijukat megnyerik.
Privacsek András 2016. november 23., szerda 17:30
Balogh Balázs, az Újpest középpályása arra számít, hogy mindhárom hátralévő őszi bajnokijukat megnyerik.
Szerző: Privacsek András 2016. november 23., szerda 17:30

- A gyirmóti volt a leggyengébb meccsünk az elmúlt nyolcból, de most nyertünk, nem vagyok elégedett, viszont a győzelemnek örülünk - kezdte Balogh az ujpestfc.hu-nak. - Most már mindegyik őszi meccsünket meg akarjuk nyerni. Finisbe értünk, mindenki fáradt, de ugyanakkor mindenki jobban koncentrál. Önkritikus vagyok, van hova tovább fejlődnöm. Volt egy hosszú sérülésem, amire az egész nyaram ráment, utána szerencsére tudtam segíteni a csapaton. Mostanra fizikálisan és játékban is visszaestem. Úgy érzem, ennek a végefelé járok, mondták, hogy hosszú kihagyás után ilyen előfordulhat. A következő ellenfelünk, a Mezőkövesd egy jó csapat, tudja mindenki, hogy az edzőjük milyen vehemens ember, feltüzeli majd a csapatát az Újpest ellen. Nehéz meccs lesz, de a saját játékunkat akarjuk hozni és akkor nem lesz gond.

Az Újpest idén még fogadja a Mezőkövesdet, majd az MTK vendége lesz, végül pedig a Debrecennel játszik. A lilák még a szezon elején „csináltak” egy négyes győzelmi szériát, ebből kiindulva nem lehetetlen küldetés az, amiről a középpályás beszélt, vagyis megnyerni mindhárom idei bajnokijukat.

Balogh a derbin duplázni tudott:

Neked ajánljuk
Átigazolások
Paks
Hegedűs János
Hegedűs János a Paksi FC kölcsönjátékosaként szerepel majd az új szezonban az FK Csíkszereda együttesében.
Hertha
Dárdai Márton
Német sajtóhírek szerint bizonytalan Dárdai Márton jövője a Herthánál. A magyar válogatott védőre számítana klubja, ő azonban szívesebben futballozna az élvonalban.
BVSC
Pekár László
Csábi József vezetőedző remekül ismeri a legújabb kiszemeltet.
Tovább az összes átigazoláshoz