Fotó: www.mozzartsport.hu

Az Újpest egyik kiszemeltje elismerte, hogy a lila-fehérekhez igazol

Nemanja Antonov már Budapesten tartózkodik, és elmondása szerint már nagyon várja, hogy az új játékostársakkal edzhessen.
Nyikes Zoltán 2020. szeptember 22., kedd 8:19
Fotó: www.mozzartsport.hu
Nemanja Antonov már Budapesten tartózkodik, és elmondása szerint már nagyon várja, hogy az új játékostársakkal edzhessen.
Szerző: Nyikes Zoltán 2020. szeptember 22., kedd 8:19

Honlapunk a múlt hét folyamán elsőként számolt be arról, hogy információink szerint jó eséllyel Újpesten folytathatja pályafutását Nemanja Antonov, Mauro Cerqueira és Georgius Koutroumpis is.

A szerb Nemanja Antonovval kapcsolatban a MozzartSport is megerősíti értesülésünket, sőt a lapnak maga a játékos is megszólalt, aki elárulta, hogy már Budapesten tartózkodik.

– Az elmúlt két napot már Budapesten töltöttem karanténban, hétfőn vagy kedden hagyhatom el a hotelt. A szezon már elkezdődött, nem akarok többet várni, játszani akarok. Beszéltem már Rogan vezetőedzővel, tudom, hogy sok szerb játékos alkotja az Újpest keretét, alig várom már, hogy a csapattal edzhessek – nyilatkozta a védelem és a középpálya bal oldalán is bevethető játékos, akit egy-két napon belül hivatalosan is bejelenthet a negyedik kerületi klub.

Antonov pályafutása során megfordult többek között a szerb OFK Beogradban és a Partizanban, a svájci Grasshoppersben és legutóbb a belga Mouscronban.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Siófok
Vukmir távozott, megvan az utódja
Dragan Vukmir távozott a Siófok vezetőedzői posztjáról, utódja a legutóbb Ajkán dolgozó Jeney Gyula lett.
Kisvárda
Figyelmeztetés a légiósoknak
Az NB I-es klub egy jogi szakértőn keresztül adott ki hivatalos közleményt a légiósok helyzetével kapcsolatban.
Paksi FC
Ötvös Bence
A Paks is érdeklődik a Kisvárda nyáron lejáró szerződésű játékosa, Ötvös Bence iránt. (Nemzeti Sport)
Tovább az összes átigazoláshoz