Az Újpest attól a csapattól igazolna, amelyiket ki akarja ejteni

Zalaegerszegi támadót szemelt ki magának a lila-fehér gárda, amely majd csak nyáron igazolhat.
Dudás Gábor 2017. február 9., csütörtök 13:42
Zalaegerszegi támadót szemelt ki magának a lila-fehér gárda, amely majd csak nyáron igazolhat.
Szerző: Dudás Gábor 2017. február 9., csütörtök 13:42

A csakfoci.hu információi szerint Babati Benjaminnal, a ZTE támadójával erősítene az Újpest, amelynek edzője, Nebojsa Vignjevic már régóta jó véleménnyel van a játékosról.

A 21 éves, saját nevelésű futballista 2012 óta a jelenleg másodosztályú Zalaegerszeg profi játékosa, 110 eddigi NB II-s mérkőzésén 22 gólt szerzett. Ősszel 18 találkozón 5-ször volt eredményes, a Sopron elleni, idegenben megnyert bajnokin (4-1) mesterhármast szerzett.

Érdekesség, hogy a ZTE és az Újpest épp egymás ellen kezdi meg a szereplését a tavaszi szezonban, szombaton a Magyar Kupában találkoznak egymással Zalaegerszegen.

Babatit legközelebb a nyáron szerezhetnék meg a lilák, hiszen a FIFA eltiltása miatt ebben a piaci időszakban sem regisztrálhatnak még új játékosokat.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Kiss Tamás
A lengyel másodosztályú - de kupagyőzelme miatt az EL-ben induló - Wisla Krakówhoz utazott orvosira a jelenleg szabadon igazolható, legutóbb Újpesten szerepelt Kiss Tamás.
Fehérvár FC
Mi lesz Fiola Attilával?
Továbbra sem dőlt el, hol folytatja pályafutását Fiola Attila. Az 59-szeres válogatott védő szerződése június 30-án lejárt, így jelenleg szabadon igazolható. (nso.hu)
Vasas/Szentlőrinc
Két fiatalt kölcsönadtak
A Vasastól érkezik kölcsönben az NB II-es Szentlőrinchez Rab Boldizsár és Szabó Benjámin. Előbbi védekező középpályásként, utóbbi jobb oldali szélső védőként vethető be.
Tovább az összes átigazoláshoz