A cseh élvonalba igazolt az Újpestről távozó támadó - hivatalos

A Felcsúton, Szombathelyen és Debrecenben is megfordult szlovák-magyar támadó négy NB I-es idény után döntött országváltás mellett.
Csakfoci Admin 2020. január 19., vasárnap 12:13
A Felcsúton, Szombathelyen és Debrecenben is megfordult szlovák-magyar támadó négy NB I-es idény után döntött országváltás mellett.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. január 19., vasárnap 12:13

A cseh első osztály 8. helyén álló SK Dynamo Ceske Budejovice hivatalos oldalán jelentette be, hogy szerződtették az őszi szezonban az Újpest keretéhez tartozó Mészáros Karolt.

A főként jobbszélen alkalmazott támadó a Slovan Bratislava csapatában kezdte pályafutását, melynek színeiben kétszeres szlovák bajnoknak, és egyszeres szlovák kupagyőztesnek mondhatta magát, illetve 20 utánpótlás-válogatott mérkőzésen is pályára léphetett északi szomszédunk nemzeti csapatában.

Mészáros 2016 januárjában igazolt az NB I-be, ahol a Puskás Akadémia, a Loki és a Haladás érintésével került Újpestre 2019 telén. A IV. kerületi klubnál nem tudta magát a csapatba verekedni, egy év alatt lejátszott 4 mérkőzés után köszönték meg neki szolgálataitbontottak vele szerződést.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Nebojsa Vignjevic
Az Újpest közleményben erősítette meg, hogy nem gondolkodik Nebojsa Vignjevic vezetőedző leváltásán.
Pécsi MFC
Szerződéshosszabbítás
Újabb megállapodást írt alá a PMFC-vel Helesfay Donát, a 33 esztendős, pécsi születésű és nevelésű hálóőr 2014 decemberében az élvonalban mutatkozott be az együttes kapujában - írja a klubhonlap.
Visszatérhet
Nenad Lukic
A szerb MozzartSport információi szerint a korábban a Honvédot erősített Nenad Lukic visszatérhet Magyarországra.
Tovább az összes átigazoláshoz